Dešavanja & Promocije
09.06.2014.

Veliko letnje sniženje Kuda u kupovinu proizvoda!

Leto nam stiže, a sa njim i vreli popusti. Nudimo letnje osveženje u vidu akcijskih popusta od kojih se cene se tope. Kuda u kupovinu Vam nudi jedinstvenu priliku da po neverovatno niskim cenama kupite naše najprodavanije proizvode! 
 
Veliko letnje osveženje cena donosi neverovatne popuste na već snižene proizvode koji idu do 70%! Iskoristite akciju i po neverovatno povoljnim uslovima poručite naše najpopularnije proizvode. Samo za Vas priredili smo letnje sniženje čak 6 aktuelnih proizvoda!
 
Obradujte Vašu decu i poručite zanimljivog kauboja sa šeširom koji obavezu pranja zuba pretvara u nesvakidašnju avanturu! Kreativni držač paste i četkica za zube se sastoji iz velikog stomaka kauboja koji se pretvara u šolju, a njegove ruke pouzdano drže četkice za zube. Ovo je proizvod koji morate imati, a Vaša deca će ga obožavati! 
 
Podelite sa decom ljubav prema životinjama i naučite ih životinjskim vrstama! Sakupite celu kolekciju elektronskih akvarijumskih Robo fish ribica. Ove ribice su savršeni kućni ljubimci bez komplikacija! Stavite bateriju, spustite ih u vodu i one će se same aktivirati i plivati u akvarijumu poput pravih ribica!
 
Od srca vam preporučujemo i Zvezdanog puža koji pravi zvezdano nebo u Vašoj sobi uz koji na poklon dobijate praktični USB kabal za napajanje. Zvezdani puž će obasjati dečiju sobu zvezdama u četiri najlepše boje. Pomaže deci da savladaju strah od mraka tako što projektuje zvezdano nebo na plafonu i po zidovima sobe. Naučite pomoću ovog puža svoje dete sve o zvezdama. Dete polako tone u san u magičnom i mirnom okruženju...i to uz prijatnu melodiju.
 
Ili se opredelite za fantastičnu LED stonu lampu ili Lucky Rabbit – štedljivu lampu osetljivu na dodir! LED stonu lampu raznobojnih dezena uz koju dobijate na poklon USB kabal koristite za čitanje i sami podešavajte jačinu svetla. Štedljiva lampa u obliku slatkog zeke, brzo će osvetliti površinu koju želite. Za sve koji brinu o ekologiji a žele štedljivo i u isto vreme zanimljivo i drugačije osvetljenje.
 
A za sav višak stvari u kući ili garaži, korisitite našu Sklapajuću korpu za veš. Odložite prljavu odeću, knjige, igračke  i sve stvari koje Vam zauzimaju prostor u kući, brzo i lako! Sklapajuća korpa za veš je bezbedna za korišćenje, izdržljiva i jaka sašivena od vodootpornog materijala. 
 
Sada možete po atraktivnim cenama poručiti Vaše omiljene letnje artikle! U nastavku pogledajte galeriju letnjih sniženja.
 
*Proizvodi na akciji obeleženi su markerom Rasprodaja. 
 
Akcija počinje 09.06.2014. i traje sve dok traju zalihe! Požurite! Ograničen broj!
 
Vaša Kuda u kupovinu