Dešavanja & Promocije
28.05.2014.

Samo danas - 10% popusta na sve laptop računare!!!

Samo 28. maja u dnevnoj novini Blic možete pronaći vaučer koji će donosiocu obezbediti fenomenalni popust od 10% za kupovinu LAPTOP RAČUNARA. Vaučer se može iskoristiti do 4. juna 2014. Čitajte Blic gde vas čekaju sjajni popusti. 
 
Svake nedelje očekuju vas nova Gigatron iznenađenja!
 
Izvor: Gigatronshop.com
 
Kuda u kupovinu savet: Svako ko je jednom pokušao da očisti tastaturu zna da je čišćenje laptop računara osetljiv posao. Treba obrisati svaku dirku, pri tome vodeći računa da sredstvo za čišćenje ne prođe kroz elektronske sklopove računara. A tu su i teško dostupna mesta i ivice, a prilikom grubljeg čišćenja može doći do otpadanja poklopca od dirki. Osim toga jako je važno da tastaturu NE čistite sapunicom i vodom, sredstvima koja sadrže alkohol i amonijak da ne biste oštetili komponente računara. Jako je važno da povedete računa i o tkanini koju koristite za čišćenje - ona ne sme da bude od grubog materijala i materijala koji bi mogli da oštete glatke površine, a tkanina  ne sme da ostavlja tragove i dlačice. Kako vratiti stari sjaj računara a pri tom ga ne oštetiti? 
 
Samo za Vas pripremili smo ponudu za magično sredstvo koje objedinjuje sve navedene pozitivne karakteristike sredstva za dezinfekciju i tkanine: Magična guma za čišćenje svih površina! Ova guma nežno čisti i ne oštećuje računar! Skida otiske, mrlje, prašinu i svu prljavštinu. Ograničena ponuda!
 
Više o Magičnoj gumi za čišćenje svih površina pogledajte ovde