Dešavanja & Promocije
25.05.2014.

Humanitarni modni Katapult u Delta Cityju!

Povodom prirodnih nepogoda koje su zadesile naše sunarodnike širom zemlje, Pero Art centar organizuje humanitarni Katapult u Delta Cityju, sa ciljem da se prikupi finansijska pomoć, koja će od strane Pero Art centra biti uplaćena direktno na jedinstveni račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima od poplava. 
 
Pozivamo sve izlagače da svojim učestvovanjem pokažu svoju humanost i solidarnost i na taj način daju svoj doprinos ugroženim ljudima kako bi lakše prebrodili ovu situaciju. Takođe, želimo da pozovemo sve izlagače ukoliko su u mogućnosti, da izdvoje deo prihoda od prodaje, koji će zajedno sa posetiocima, moći da prilože u donatorske kutije, koje će biti postavljene na samom festivalu u organizaciji i saradnji sa nevladinom organizacijom “Srbija u pokretu”.
 
Izlagači ,,Katapulta’’ su posebni po tome što je svaki komad unikat, dizajn je originalan, a kvalitet je prioritet . Kroz Katapult do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.
 
Svi posetioci Delta Cityja imaće priliku da u okviru ove 3-dnevne modne manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju sebe i sebi drage osobe,kao i da kupovinom ili ličnom donacijom učestvuju i pomognu u ovoj humanitarnoj akciji.
 
Izvor: Delta City.rs