Dešavanja & Promocije
16.05.2014.

Veliko srce - Porodični sajam

Tradicionalna manifestacija za mališane i roditelje, Veliko Srce 7.Porodični sajam, ove godine održaće se od  24- 25. maja na platou ispred Ušće  od 10h-20h.
 
Veliko Srce Porodični sajam u subotu će svečano otvoriti predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti. Veliko srce  Porodični Sajam, koji se održava po 7. put, idealna je prilika za upoznavanje sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu, sa ciljem promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.
 
Tokom dva dana, na 1.500 m² predstaviće se više desetina izlagača, pa će najmlađi posetioci moći da uživaju u omiljenim dečijim maskotama, edukativnim  i  kreativnim  radionicama, poklonima, sportskim takmičenjima, plesnim nastupima…
 
Ove godine, specijalni gosti biće mališani iz predškolske ustanove
 
‘’Dr Sima Milošević’’, koji će upravo na Veliko srce Porodičnom sajmu proslaviti 69. rodjendan ove ustanove.
 
Na Sajmu vas po prvi put očekuju Škola roditeljstva Nade Lazić i kutak za trudnice, koji će biti pozicionirani na nekoliko edukativno- informativnih punktova i u okviru kojih će sve buduće mame dobiti korisne savete od ginekologa, pedijatra, patronažnih sestara, stručnjaka za matične čelije- sve to uz opuštajuće tretmane medical spa centra. Sadržaj škole je tako sačinjen da se majke, a po želji i očevi, najpre upute u promene koje prate trudnoću, nakon čega bi im se objasnio sam tok porođaja, približio početak i tok dojenja i konačno, dala uputstva za ponašanje sa prinovom  tokom prvih dana kod kuce.
 
Veliko Srce Porodični sajam se održava pod pokroviteljstvom Sekretarijata za obrazovanje i dečiju  zastitu, Turističke organizacije Beograda  i Opštine Novi  Beograd, a u partnerstvu sa UŠĆE Shopping Centrom. Generalni sponzori sajma su  Eurobanka Srbije, Fondacija Ane i Vlade Divac  „Veliko srce“, a prijatelji  sajma su Violeta, MK Mountain Resort i Carnex.Za sve mame, tate i mališane ulaz je besplatan.
 
 
Izvor:  www.usceshoppingcenter.com