Dešavanja & Promocije
14.05.2014.

Humanitarno prodajna izložba Naš mali doprinos ima veliku vrednost

Cilj izložbe je da se prodajom unikatnih radova, izrađenih na kreativnim radionicama udruženja osoba sa invaliditetom i mentalno nedovoljno razvijenih osoba, prikupe sredstva za njihove svakodnevne aktivnosti, kao i da se dodatno podstakne socijalizacija ovih osoba i uključivanje u redovne društvene tokove.
 
U okviru izložbe, svoje radove će predstaviti brojna udruženja među kojima su Udruženje stanara doma sa telesnim invaliditetom, Udruženje Talos, Udruženje Panda, kao i udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama sa Zvezdare, Novog Beograda i iz Pančeva.
 
Članovi udruženja predstaviće i prodavaće različite unikatne proizvode, kao što su magneti, šolje, ukrasne lampe, nakit od gline, vezovne radove, kao i ogrlice, narukvice i minđuše od raznih materijala.
 
Orient Emporium i Delta City, u saradnji sa Institutom za mentalno zdravlje, organizuju dvodnevnu humanitarno-prodajnu izložbu, od 10 do 22 sata, i poručuju da doprinos svakog od nas ima veliku vrednost za osobe sa posebnim potrebama.