Dešavanja & Promocije
30.04.2014.

Prodajna manifestacija Katapult u Delta Cityju!

Majski festival je zamišljen kao idealna prilika, kada ljubitelji mode, posetioci Delta Cityja i našeg glavnog grada tokom praznika, imaju dovoljno vremena da posvete uživanju u modnim poslasticama koje su im spremili naši najbolji dizajneri nakita,garderobe,modnih asesoara i ukrasa za dom.
 
Predstaviće nam se više od 50 dizajnera, pred kojima je još jedan izazov, da sa svojim najnovijim kreacijama, maštovitih boja i originalnog dizajna, ponovo osvoje beogradsku publiku.
 
Izlagači ,,Katapulta’’ su posebni po tome što je svaki komad unikat, dizajn je originalan, a kvalitet je prioritet. Kroz Katapult do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.
 
U okviru „Katapulta“ do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe.
 
Svi posetioci Delta Cityja imaće priliku da u okviru ove praznične modne manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju sebe i sebi drage osobe.