Dešavanja & Promocije
25.11.2009.

Merkur kartica poverenja

Sa njom možete sabirati kupovine u svim Merkurovim trgovačkim centrima u Srbiji i time dobijate dodatne pogodnosti. Sistem je prost - pri svakoj kupovini prilikom plaćanja priložite karticu na koju ćemo zabeležiti kupovinu.

Prijavu možete popuniti u jednom od Merkurovih trgovačkih centara.

Za vas smo, u okviru akcijskog kataloga, pripremili ponudu proizvoda Pokaži i uštedi, koja će vas uveriti da treba da nas posetite. Očekujte u Merkuru svakog meseca ponudu proizvoda sa velikom uštedom u kupovini ili posebnim dodatnim poklonima i pogodnostima. U najnovijim katalozima obratite pažnju na veću ponudu proizvoda akcije "Pokaži i uštedi!" Pokažite Merkurovu karticu poverenja i uštedite!

Svaka kupovina u Merkuru prilaganjem Merkurove kartice poverenja štedi. Beležimo sve gotovinske kupovine, čak i najmanje, i sve negotovisnke kupovine, kupovine na rate i kupovine platno-kreditnim karticama.

{webgallery}Merkur-kartica-poverenja{/webgallery}

Veća kupovina donosi veću uštedu!

 

Na kraju svakog obračunskog periodasakupljamo sve vaše kupovine sa Merkurovom karticom poverenja i obračunavamo vam i izdajemo bon za popust po donjoj lestvici.

 

Sabrane vrednosti kupovina - Bon u vrednosti

Od 30.000,- do 100.000,- RSD, 2 % od ukupnog iznosa kupovine

od 100.000,01 do 200.000,- RSD, 3 % od ukupnog iznosa kupovine

od 200.000,01 do 300.000,- RSD, 4 % od ukupnog iznosa kupovine

preko 300.000,01 RSD, 5 % od ukupnog iznosa kupovine

 

Primljeni bon možete iskoristiti pri kupovini proizvoda u bilo kom Merkurovom trgovačkom centru, prilaganjem vaše lične karte i Merkurove kartice poverenja, koja je vlasništvo primaoca bona. Iskoristite ga do datuma koji je zapisan na bonu. Iznos kupovine sa bonom mora biti veći od vrednosti bona. Vrednost bona se ne sabira sa iznosom kupovina za naredne obračunske periode.

U Merkuru želimo da svi oni imaoci koji su dostigli odgovarajući zbir vrednosti kupovina, što pre dobiju nagradu u obliku bona za popust. Zato smo formirali četiri obračunska perioda, kada proveravamo iznose kupovina i šaljemo bon u odgovarajućoj protivvrednosti.

Obračunski periodi su:

  • I. od 1. januara do 31. marta,
  • II. od 1. aprila do 30. juna,
  • III. od 1. jula do 30. septembra,
  • IV. od 1. oktobra do 31. decembra.
 
Trenutno nema komentara