Dešavanja & Promocije
05.11.2010.

Sportski brend ANTA i Jelena Janković promovisali novu kolekciju

 

U sportskoj opremi koju je delom dizajnirala naša najbolja teniserka Jelena Janković, na modnoj pisti prošetali su televizijski voditelji Ivon Jafali i Ivan Ivanović, sportski komentator Slobodan Šarenac, pop pevačica Ana Štajdohar...

jelena-jankovic_anta

Oduševljenje publike izazvali su košarkaši Crvene Zvezde koji su se na pisti pojavili u novoj sportskoj opremi sa oznakom “Anta”.

- Dve godine nosim modele kineskog proizvođeča sportske opreme i najvažnije mi je da se udobno osećam u njoj na terenu. Posebno zadovoljstvo mi pričinjava mogućnost da se sa dizajnerima “Ante” dogovaram oko izgleda haljinica i patika u kojima igram. Volim da haljine za teren budu ženstvene i drugačije u odnosu na druge prozvođače sportske opreme u čemu me dizajneri često podržavaju, kazala je Jelena Janković i nagovestila mogućnost da se modeli iz specijalne kolekcije JJ uskoro nađu u regularnoj prodaju u radnjama širom Srbije.

 

- Devojčice će biti u prilici da igraju tenis istovetno obučene kao ja na svetskim turnirima.

 

jelena-jankovic_anta_02

 

O ANTI

ANTA, vodeći azijski sportski brend, pionir sportske nauke u Kini, postao je predvodnik sportske industrije, a rad na usavršavanju najsavremenijih tehnologija i inovacija je u samoj biti ovog brenda. Saradnja sa Bill Paterson-om, renomiranim američkim tehnološkim dizajnerom, rezultirala je činjenicom da je kvalitet ANTA proizvoda dostigao sam vrh sto se tiče standarda i zahteva najvećih sportskih takmičenja i samih sportista. O kvalitetu i renomeu koji ovaj brend ima u svetu najviše govore imena sportista koji kao ANTA brend ambasadori na najbolji način promovišu ovaj brend-Jelena Janković, Steve Francis, Luis Scola-igraci Houston Rockets-a i najnovije ime, Kevin Garnett-Boston Celtics. ANTA je oficijalni sponzor Kineske Olimpijske organizacije na sledecim OI igrama u Londonu. ANTA je odnedavno zastupljena i na srpskom tržištu. Preduzeće BEO-Export Services ,kao deo Beo- Group Australia je ekskluzivni uvoznik i distributer ANTA proizvoda za Srbiju i zemlje bivše Jugoslavije. Od 2009 godine u okviru naše maloprodajne mreže nalaze se prodavnice u Beogradu, Nišu,Vršcu, Požarevcu, Jagodini .. Misija kompanije je da se „integriše sportski duh u svakodnevni život svih nas“. Da budemo prisutni tamo gde vlada pozitivna energija i da na taj način prenesemo ovu filozofiju i duh sporta svakom nasem potrošaču. Sa ponosom ističemo da je ANTA brend sa BEO-EXPORT Services, od avgusta 2010. tehički sponzor KK CRVENA ZVEZDA. ANTA vizija je da do 2011 godine uđe u top 10 sportskih brendova u svetu po prodaji.