Dešavanja & Promocije
20.10.2010.

GAS | Muška kolekcija jesen - zima 2010.

Kolekcija za muškarce

 

CLASH – vezuje se za napoznatiji britanski punk band sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, ali i za samo značenje reči clash (sud, sukob...). Karakteriše ga specifičan dizajnersrki „jezik“ sa primesom roka, hight tech materijali i paleta od crne do svih nijansi sive. Biciklistički bluzoni, moto kožne jakne i majice sa fotografskim printom, glavni su elementi ove kolekcije kada su u pitanju muškarci. Efekti poput umetaka od streča, „uljnih fleka“, „prljave mrlje“, šivenje koje podseća na ručni rad, agresivno kamenovanje, uklapaju se u osnovini motiv ove linije – PUNK.

FOREST -  reinterpretira grunge stil u savremenom duhu. Karakteriše ga takozvani military look, šuškave jakne sa kapuljačom. Aplikacija i štampa na majicama povezani su sa savremenim grafičkim jezikom Vintage stila. Severnoameričke šume inspiracija su za kolorističku paleta ove linije, koja se kombinuje sa jakim bojama. Pantalone sa džepovima, gužvani somot, ili detalji sa karakterističnom Princ od Velsa šarom, najtipičniji su detalji FOREST-a. Teksas je udoban, a način kamenovanja daje mu specifičan sjaj i efekat mrlje.

TEHNO SPORT -  ovu liniju karakteriše spoj sporta, avanturističkog duha i hight techa. Kratke, puf jakne i paleta boja poput ledeno plave, jarko plave i ljubičaste, koje se kombinuju sa jarkim tonovima. Da je nastao na „koledž“ osnovi, vidljivo pokazuje zastupljenost trikotaže u ovoj liniji. Džemperi sa manžetnama, sa kragnom ili na pruge, romboidi, V-izrez, opušteni kardigan sa aplikacijama na grudima i laktovima.

SUITE - linija koja sadrži jakne, mantile, u nijansama teget, ljubičaste, crne i melange, namenjena je za nošenje u posebnim prilikama. 

kolekcija

{webgallery integration="directory"}/images/stories/desavanja/2010/oktobar/gas/muska{/webgallery}

Uvoznik za Srbiju: Orchestra Fashion Group

Prodajna mesta: Zira centar, Delta City