Dešavanja & Promocije
20.10.2010.

GAS | Ženska kolekcija jesen - zima 2010.

Kolekcija za žene, nastala je na osnovnim idejama brenda i korenima na kojima je GAS nastao - teksas kao baze kolekcije.

kolekcija za žene

CLASH – spoj je slobodnog duha i prestupa. Grafička rešenja u ovoj liniji vuku korene iz rok i bajker stila. Materijal je  agresivno tretiran i jarkih je boja i kontrasta. Osnovne boje su crna, bela, valeri siva i boja trule višnja. Kožne jakne, punjene jakne i prsluci, štepani na rebra, jasno ističu telo. CLASH devojka nosi majice širokih i opuštenih krojeva, koje krase neravnomerno bojene partije i miks štampe i grafike. Košulje su strogo crne, bele ili od teksasa, ukrašene naborima, sa malim plastronom. Farmerke su čvrste i za ovu sezonu izuzetno uske sa efektima mrlja, prskanja, brušenja i kapljica.

Osnovni moto – rok stil, ima sve elemente karakteristične za ovaj stil: lobanje, nitne u obliku dragog kamenja, lanci, zakačke, zip, šljokice, koje u kombinaciji sa krznom daju pravi rok izgled jedne zvezde.

FOREST - linija koja podseća na tradicionalni country still sa vrlo sofisticiranim elementima prilagođenim savremenom oku. Dekoltirane rebraste majice, nose se uz kožu jarkih boja. Kardigan je širok sa grubo sečenim i obrađenim ivicama i u  kombinaciji sa puloverom. Karakteriše je teksas krupnijeg tkanja, čiste indigo nijanse, koji su obrađivane i daju efekat kontrasnih površina.

Cvetni detalji, zrnasta slika i stilizovani savremeni likovi, pomešani su sa bojama kanadskih šuma. Za veče, FOREST je pripremio odeću  u ljubičastim tonovima, boji šljive i tamno zelene, puf jakne od visokotehnoloških tkanina sa mat efektom, male šuškave jakne, majice sa naglašenim strukom i dodatkom čipke...

TEHNO SPORT – tema koja predstavlja GLAM LOOK sa blagim osvrtom na osamdesete. Sjajni efekti, puf jakne, odevni detalji sa veštačkim dijamantima,  opuštene i velike majice, saten pantalone...

Štampa sa apstraktnom tematikom i geometrijski elementi, napravljeni su da izgledaju plastično. Haljine su ukrašene i vežene šljokicama i štrasom. Boje su od nijansi zelenih mora, do ciklame, jarko plave i tirkizne, a uparene sa crnom i belom, stvaraju neverovatan ŠOK EFEKAT. TEHNO SPORT GAS devojka je ženstvena, odvažna i spremna da nosi militari jaknu veženu šljokicama.

Mala kolekcija pod nazivom SUITE namenjena je ženama koje se oblače za specijalnu priliku, ali sa primetnom dozom ležernosti. Dominantna boja je crna, pomešana sa belom i nijansama ljubičaste i sive, dajući GAS devojci sofisticirani izgled. Farmerke su kombinovane sa mekim materijalima poput mohera i kašmira, SUITE linija,  nosi se sa transparentnim i sjajnim  tkaninama  i gotovo uvek sa uskim majicama. Večernja SUITE kombinacija  je od teksasa finog svetlucavog tkanja, uz koju se nosi jakna sa širokim reverima i izuzetno uske pantalone, koje su dizajnirane da zadovolje sve one žene sa karakterističnim modnim stavom da TEKSAS IMA DUŠU.

kolekcija

{webgallery integration="directory"}/images/stories/desavanja/2010/oktobar/gas/zenska{/webgallery}

Uvoznik za Srbiju: Orchestra Fashion Group

Prodajna mesta: Zira centar, Delta City