Dešavanja & Promocije
20.10.2010.

Intimissimi | Kolekcija jesen - zima 2010.

 

 

Čistoća: ova linija inspirisana je metropolom i hladnoćom. Tim dizajnera Intimissimia za nju je našao inspiraciju u spoju savremenog načina života s jedne strane i prošlosti koju karakteriše čipka i svila i izraženo ženstveni grudni koš, s druge strane. Nabori, jednobojni materijali i boje koji se prelivaju od plavih preko sivih, do neutralnih i hladnih tonova, karakterišu ovu kolekciju.

Priroda: s jedne strane futuristička, s druge okrenuta etičkim vrednostima i poštovanju ravnoteže. Ovo bi ukratko bila definicija linije koja nosi naziv PRIRODA. Cvetni dezeni u svim nijansama glavni su motiv ove linije napravljene od prirodnih materijala.

Ekscentrik: Britanski bontom, urban načina života i kulture dalekih zemalja, daju ovoj liniji dinamiku, savremen, ali u isto vreme u romantičan izgled. Linija je namenjena ženama u stalnom pokretu. Stare vrednosti, luksuzni ukrasi poput kamenčića koji imitiraju dijamant, čipka, gajtani, filigran, nežni tonovi i nijanse ljubičaste i crvene, osnovni su elementi koji je čine modernom  i  daju joj specifičan orijentalan izgled.

kolekcija jesen - zima 2010.

{webgallery engine="tooltip" integration="directory"}/images/stories/desavanja/2010/oktobar/intimissimi{/webgallery}

 

Zastupnik za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju: Orchestra Fashion Group

Prodajna mesta:

Srbija – Beograd – Zira centra; Robne kuće Beograd – Terazije, Beograđanka; Delta City

Crna Gora – Podgorica – Delta City

Makedonija – Skoplje – Maksima Gorkog 33