Dešavanja & Promocije
20.10.2010.

Antica Murrina Venezia | Kolekcija jesen - zima 2010.

Vodeći modni brend nakita od stakla, uspeo je da objedini iskustvo majstora sa ostrva Murano i savremene modne i tržišne trendove u oblasti asesoara kojeg krasi elegancija i transparentnos boja.

 

Kolekcija jesen – zima 2010.

Nova kolekcija Antica Murrine za jesen – zimu 2010. slavi tradiciju, eksprimentisanje, fasciniranost i svestranost.

Drevne tehnike kao što su lamp tehnika sa zlatnim i srebrnim listovima kombinovana je sa savremenom tehnologijom.

Niti stakla sadrže svetlucave dragulje, hromatsku harmoniju i specifičan metalik svetlucav sjaj.

Pokreti perlica i stalno menjanje oblika, stvara uvek nove kombinacije. Duge ili kratke ogrlice, ili pak one multiplicirane, mogu se preklapati ali i nositi odvojeno u kombinaciji sa narukvicom. Dopunski detalji, poput cvetnog broša na ogrlici, nude mogućnost koketiranja sa modom i šansu da napravite jedinstveni sopstveni stil.


Nova kolekcija za jesen – zimu 2010. obuhvata nekoliko linija:

PRESTIGE

Čine je klasične perle koje kombinacijom veličina i dimenzija ostvaljaju utisak dinamike. Duga, kratka, jedna ili više njih u nizu. Linija PRESTIŽ je primer promene u načinu spajanja niski sa staklenim perlama, što joj  daje poseban magični utisak.

SHINE

Staklene kugli, „punjene“ su svetlucavim staklenim draguljima,  koji su obogaćeni srebrom 925 čistoće, što ovu liniju čini jedinstvenom i dragocenom. Svetlucanje i igra staklenih dragulja, ima za cilj da osvetli svaki ženski dekolte.

CONNECTION

Tradicija i tehnologija susreću se u liniji koja nosi naziv VEZA. Kapi murano stakla spajaju se u oblike koji ostvaljaju metalik efekat.

SPARKLE

Naziv je kolekcije koju karakteriše spoj različitih boja i načina obrade, što joj daje poseban svetlosni efekat. Stakleni cvet postaje ekskluzivan detalj koji se može umetnuti u ogrlicu, ili koristiti kao broš.

kolekcija

{webgallery engine="lightbox" integration="directory"}/images/stories/desavanja/2010/septembar/anticamurrinavenezia{/webgallery}

 

Zastupnik za Srbiju: Orchestra Fashion Group

Prodajna mesta: Zira centar i Robne kuće Beograd - Terazije