Dešavanja & Promocije
08.10.2010.

Šesti DEČIJI SAJAM | Od 8. do 10. oktobra 2010.

 

deciji_sajam_pozivnica_2010

 

Organizatori SKY VISION i SNAR GROUP su se potrudili da najmlađima obezbede puno dobre zabave. Čekaju ih  predstave, horovi, žongleri, mažoretkinje, sportisti, školice sportova, fitnes, veštačka stena, velika igraonica, extreme staza na kojoj će daljinskim upravljačima voziti automobile i ostalo. Najviše interesovanja privlači prostor Komande žandarmerije Beograda na kojem će predstaviti veštine i replike rekvizita, deca će moći da se maskiraju bojama, pa i završe specijalni dečiji sajamski kurs za žandarme.

 

Na prostoru ČAROBNI SVET zvanično UNIQA osiguranje šestog DEČIJEG SAJMA prikupljaće sredstva za proširenje kapaciteta Prihvatilišta za decu žrtve nasilja. Biće oformljena i radionica u kojoj će mališani moći maštovito da oslikavaju novogodišnje ukrase. Radovi će se prodavati posetiocima sajma, i tako prikupljati neophodna sredstva namenjena obezbeđenju većeg životnog prostora za decu Prihvatilišta. Svako dete koje samo priloži donaciju dobiće i interesantan poklon, a to je karta za igraonicu. Biće to i početak tromesečne humanitarne akcije UNIQA osiguranja, koja će se nastaviti u decembru prodajom svih dečijih radova koji budu učestvovali u UNIQA-tnoj čaroliji.

 

Ulaz na DEČIJI SAJAM je besplatan, a svaki posetilac moći će da učestvuje u nagradnoj igri i osvoji putovanje u Budimpeštu.

 

Na svečanom otvaranju, u petak, 8. oktobra u 14 časova decu i odrasle pozdraviće, naši vaterpolo-reprezentativci, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović, Prljavi inspektor Blaža. Manifestaciju će svečano otvoriti NJKV Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina Karađorđević. Šesti DEČIJI SAJAM traje od 8. do 10. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma i kao i uvek donosi deci radost, ali i roditeljima.