Dešavanja & Promocije
06.10.2010.

Durexov Very Cherry lubrikant za “ukusniji” seks

Durex_Play_Sikosito_Very_CherryOsim postizanja neophodne dodatne vlažnosti intimnih organa kod oba partnera, novi lubriknat sa ukusom višnje može da se nanese na celo telo pružajući „ukusan“ doživljaj od glave do pete. Very Cherry lubrikant takođe povećava i senzitivnost kod oba partnera prilikom odnosa i na taj način začinjava seksualni život bez obzira na godine. Zavodljivi ukus višnje i svilenkasta tekstura lubrikanta podstiču kako mlade, tako i one dugogodišnje parove na seksualne avanture i seks postaje dobar provod.

Ovaj novi lubriknat na bazi vode, apsolutno je siguran za koršićenje u kombinaciji sa kondomima, ne iritira kožu i ne ostavlja tragove na koži, posteljini ili odeći. Idealan je za upotrebu sa personalnim masažerom.

Durex predlog za novembar: obradujte partnera uživanjem uz Very Cherry lubrikant i super tanki kondom Fetherlite Ultima ili novi kondom RealFeel koji pruža osećaj prirodne kože.

 

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom. Upotreba prema priloženom uputstvu.