Dešavanja & Promocije
04.10.2010.

Kompanija N SPORT lansira kampanju za jesen/zimu 2010.

Kolekcije iz prodajnog asortimana N SPORT-a i N FASHION-a kombinuju trenutne modne trendove, klasiku i sport, i namenjene su kupcima koji prate modu i žele da na jednom mestu pronađu odeću za svaku priliku. Stajling predstavlja odraz nečije ličnosti i načina života, i iz tog razloga  N SPORT pruža otpor konvencionalnosti i skreće pažnju na različitost i jedinstvenost svake osobe.

Baš iz tog razloga kompanija N SPORT lansirala je krajnje neobičnu kampanju za jesen/zimu 2010., predstavljenu na jedan potpuno maštovit način koji se poigrava sa ljudskom logikom. Na taj način N SPORT želi da omogući svojim kupcima da se upuste u svet mašte i da se ne plaše da istražuju i da budu drugačiji, odnosno da budu ono što oni zaista i jesu. Ovu ideju su podržali i promoteri kampanje, a to su: Anđelija Vujović, Milan Kalinić, Andrej Kulundžić, Iva Smiljanić i Vladimir Stanojević. Oni su se na pravi način upustili u svet mašte i uživali u putovanju u kom su se sjajno snašli.

Kampanja za jesen/zimu 2010. kompanije N SPORT prikazuje bajkovito putovanje kroz bizarni svet koji oduzima dah, koji obogaćuje nas i naš doživljaj stvarnosti. Kompanija N SPORT se odlučila na ovakav korak jer želi da pokaže svojim kupcima da je N SPORT mesto gde se individualnost, kvalitet, i udobnost stavljaju na prvo mesto.

{webgallery engine="lightbox" integration="directory"}/images/stories/desavanja/2010/oktobar/puma{/webgallery}

 

U prodajnim objektima N Sport i N Fashion, kompanija nudi renomirane svetske brendove, kao što su: PUMA, Northland, No Excess, Excessive, Staff Jeans & Co., Freesoul.