Dešavanja & Promocije
30.09.2010.

MTS | Nokia telefoni na rate bez kamate!

 

Po prvi put, nudimo vam i mogućnost kupovine telefona na čak 12 mesečnih rata i to bez kamate, a na raspolaganju su vam novi modeli Nokia telefona. Pored više modela Nokia telefona, ova promotivna ponuda uključuje i atraktivne modele Samsung i Sony Ericsson telefona.

mts_nokia_na_rate

 

Potrebno je samo da posedujete jednu od Banca Intesa kreditnih kartica -Visa, MasterCard ili American Express - i možete izabrati da li ćete željeni mobilni telefon kupiti na 12 ili 6 mesečnih rata bez kamate, u nekom od prodajnih mesta Telekom Srbija.

 

Ukoliko se odlučite za kupovinu telefona na 12 mesečnih rata, ugovorna obaveza je 24 meseca, a mesečnu pretplatu za izabrani tarifni profil prvih 12 meseci plaćaćete samo 1 dinar, bez poreza. Kupovina telefona na 6 mesečnih rata obezbeđuje i 6 meseci pretplate za izabrani tarifni profil po ceni od 1 dinar, bez poreza, uz ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca.

 

Ako vam se dopada naša nova promotivna ponuda telefona, a još uvek nemate ni jednu od navedenih kreditnih kartica, preporučujemo vam da izaberete mt:s Banca Intesa karticu uz koju ćete dodatno uštedeti jer vam ona donosi specijalni bonus na mt:s računu!

 

* Ponuda važi dok imamo telefona.