Dešavanja & Promocije
30.09.2010.

Enci Menci | Nova Chicco kolekcija u Enci Menci radnjama

Novi materijali, novi modeli, nove boje, CHICCO je kolekcija koja će ove godine zasigurno obeležiti ovu modnu sezonu.

Kolekcija je podeljena u 3 osnovne linije:

1.Nursery            

2.Infant               

3.Kids

 

enci_menci_kolekcija_01Kolekciju Nursery za bebe karakterišu mirni tonovi, nežne nijanse roze i plave, ali naravno i otmeno blesava srebrna,  linija koje je obogaćena vlaknima soje.

U kolekciju ulaze zeke, bodići, čarapice, portikle, kapice, ali i peškiri i posteljina. Materijali su isključivo pamučni vrhunskog kvaliteta i uz visok kvalitet obrade.

Pored ove “basic” varijante Nursery kolekciju za zimu čine i jakne, skafanderi, mekane čizmice, tople kape. Iako se radi o kolekciji do 2 godine, modeli su “trendy”, pri čemu se vodilo računa o udobnosti, pokretu deteta, potrebi za igrom i naravno kvalitetu.

 

Infant kolekcija za dečake i devojčice, rađena je sa namerom da se zadovolje potrebe malo starije dece, do 4 godine. Tako je kvalitet ostao nepromenjen, a dizajn prate moderne linije i trendy boje. U kolekcijama za dečake su zastupljeni moderni kaputići i jakne, dzemperi sa dvorednim kopčanjem, džins pantalone, trenerke, duksevi,boje su siva, zelena, teget, braon, crvena. Devojčice, naravno uvek moderne i elegantne. Dominira prijatnost boja i elegancija modela. Suknjice, haljine, majice, džemperi, to je ono čemu roditelji ove sezone neće odoleti. Obe kolekcije i za dečake i za devojčice prate jakne i odela za hladne zimske dane. Za miran san tu su i pidžame.

 

enci_menci_kolekcija_02Kids kolekcija, namenjena je nesto starijoj deci, s tim što se dizajnerski tim trudio da se udovolje i zahtevi malo probirnijih roditelja da svoju decu obuku poput sebe, potpuno HIT, u skladu su modnim pistama svetskih gradova, a da to ipak bude udobno i prilagođeno godinama malisana. Tako se ova kolekcija radi za decu vec od 2. do 8. godine. Za devojčice  su tu kaputići od tvida sa dvorednim kopčanjem, suknjice u “prins de gal” fazonu, jakne, teksas suknje, duksevi, štrikani prsluci, šalovi i rukavice sa šljokicama, ali i trenerke, pidžame i bademantili. Dečaci su kako tate, moderni, atraktivni, ležerni. Kolekciju prate tople jakne, “đubretarci”, moderne kape, šalovi, džemperi. Duksevi sa zipom i kapuljačom,džins pantalone, sa gužvanim i beljenim teksasom.

 

Naravno cipelice su nešto nezaobilazno u svim CHICCO kolekcijama. Postoje četiri segmenta koji iz sezone u sezonu ortopedi, pedijatri i ostali stručnjaci izučavaju, kako bi za dete napravili najudobniju cipelicu, koja će podržati pravilan rast i razvoj dečijeg stopala ali i kičme.To su sloboda pokreta, fleksibilnost, stimulacija i lakoća pri hodanju. Od 9.meseca, svaka CHICCO cipelica ima stimulativni uložak, koji, pomaže da se dečije stopalo, razvija normalno i ispravno, zato ortopedi preporučuju da upravo CHICCO cipelica bude PRVA cipelica koju će dete obuti.

Posetite nas u svim CHICCO i ENCI MENCI radnjama jer u predstojećoj sezoni morate imati nešto iz najnovije kolekcije CHICCO za jesen/zimu 2010/2011.