Dešavanja & Promocije
23.09.2010.

Mercator S na EKOlimpijadi 2010

17. septembra održana je šesta po redu“EkOlimpijada” u Novom Sadu, kada su se učesnici takmičili u sve četiri predviđene discipline: Ekolimpijsko igralište i Olimpijski fudbal, organizovani na Trgu Slobode ispred Gradske kuće, i Izložba i Arctos igraonica koje su u petak, 17. septembra bile upriličene u Gradskoj kući. Pobednici novosadske EkOlimpijade, kao i pobednici narednog „ekolimpijskog“ kruga, koji će biti organizovan 30. septembra u Nišu, osim nagrada, stiču pravo da učestvuju na finalnom takmičenju u Beogradu, 26. novembra.

EkOlimpijada je namenjena pre svega deci i mladima, koji svojim učešćem, kroz sportske, edukativne, kulturne i ekološke radionice imaju priliku da kroz igru i druženje nauče više o istoriji olimpijskog pokreta, da razvijaju takmičarski duh i svest o važnosti očuvanja životne sredine, poštovanju protivnika, fer pleju i važnosti bavljenja sportom.

Mercator S se uključuje na originalan način, autentičnom podrškom ZLATA VREDNOM i intenzivnijim, učestalijim i afirmativnijim PORUKAMA SPORTU I MLADOSTI ne samo kroz ovaj projekat, već i putem sajta, slogana i dodatnih prodajnih akcija koje će popularnim cenama motivisati na veću kupovinu ZDRAVE HRANE.