Dešavanja & Promocije
17.09.2010.

Extreme Intimo u Lazarevcu i nova kolekcija jesen/zima 2010

 

extreme_intimo_lazarevac

 

Nova kolekcija jesen/zima

Pre nego što počnu jesenje kiše i hladan vetar donese miris pečenog kestena bilo bi dobro da se spremimo za još jedno Extreme Intimo ušuškavanje i umiljavanje!

Nova kolekcija stiže baš na vreme, nekako s jeseni! Kada dani postanu kraći, a noći hladnije, kada poželimo da malo duže ostanemo u krevetu i bar još pet minuta sanjamo nešto lepo.

Nova kolekcija je kreirana tako da ne pokvari duge i romantične poglede u svežim jutrima. Sa blagom linijom nostalgije ali prepuna romantike i senzualnosti, nova kolekcija donosi smirene i nežne valerske tonove koji lako znaju da odlutaju u svet mašte i emocija. Cvetovi maslačka će vas izazivati da zamislite želju i prepustite se romantičnim osećanjima, a jarke boje jesenjih ruža naglašavaće nežnost i ženstvenost vašeg tela.

Kada je reč o kolekciji za najmlađe, sve je podređeno dečijoj radosti, igri i udobnosti. Voćkice, šarene prugice, slonovi, cvetići i medvedići, sve lepo i šareno ali dobro upakovanu u bogatu kolekciju za devojčice i dečake.

Za malo starije dečake, nova kolekcija donosi stare i proverene vrednosti. Udoban i ležeran donji veš koji dobro stoji u svakoj situaciji. Nežne boje jeseni i zime prepliću se kroz geometrijske šare i floralne elemente, a tu su i zanimljivi printovi sa motivima medveda koji ove zime neće pasti u zimski san!

Nova Extreme Intimo kolekcija je već u radnjama, ušuškana među rafovima. Ove jeseni i zime, kao i uvek!

Extreme Intimo - ništa ispod toga.

kolekcija

extreme_intimo_novakolekcija_1extreme_intimo_novakolekcija_2
extreme_intimo_novakolekcija_3extreme_intimo_novakolekcija_4