Dešavanja & Promocije
15.09.2010.

Dahlia | Kreme za ruke i univerzalna krema

Svi proizvodi  se sastoje od sirovina vrhunskog kvaliteta i spoj su savremene tehnologije pravljenja i znanja naših stručnjaka iz ove oblasti.  Svaki naš proizvod ima cilj da učini da se osećate dobro i i izgledate još bolje u svojoj koži...  Pronadjite proizvod koji vama odgovara i udjite u Dahlia svet... zato jer je  NEGA PRE SVEGA važna!

 

Dahlia kreme za ruke intenzivno hrane, neguju i obnavljaju ispucalu, suvu i oštećenu kožu ruku.

Formula krema je zasnovana na savremenoj tehnologiji koja omogućava brzo upijanje u dublje slojeve kože ruku, čime se postiže intenzivna hidratacija i regeneracije. Svaka krema je na bazi prirodnih ekstrakata čije aktivne komponente pružaju dodatnu negu ruku. Kreme se brzo upijaju i nakon nanošenja koža je svilenkasto nežna i glatka bez osećaja suvišne masnoće. Dahlia kreme za ruke namenjene su za svakodnevnu upotrebui negu kože na rukama.

Dahlia_kreme

Krema za ruke aloja vera pruža intenzivnu hidrataciju i regeneraciju suve i ostećene kože.

Sadrži prirodni ekstrakt aloja vere, koja je vekovima poznata po svom lekovitom dejstvu na kožu. Krema je obogaćena vitaminom E koji sprečava starenje kože i pantenolom koji pomaže kod iritacija. Nakon prvog nanošenja, koža ruku izgleda sveže i mekano.

 

Krema za ruke kamilica intenzivno hrani i neguje kožu ruku.

Obogaćena je prirodnim ekstraktom kamilice. Bisabolol, aktivna komponenta koja se nalazi u kamilici, smiruje iritacije na koži ruku i ima prirodno antibakterijsko dejstvo. Krema sadrži vitamin E koji sprečava starenje kože i pantenol koji pomaže kod iritirane kože ruku. Krema se brzo upija na koži, čineći ruke izuzetno mekanim i nežnim.

 

Krema za ruke badem i kolagen, omekšava kožu, smiruje iritacije.

Obogaćena je prirodnim bademovim uljem, koje u sebi sadrži vitamine A,B1, B2, B6 i omega3 kiseline, čime je ova krema pogodna za negu suvih i oštećenih ruku. Kremu posebnom čini bogat sadržaj kolagena, koji se prirodno nalazi u dubljim slojevima kože, i čini je vlažnom i elastičnom. Vitamin E i pantenol dubinski hidriraju, regenerišu i sprečavaju starenja kože na rukama. Krema se brzo upija na koži, čineći kožu ruku vlažnom i svilenkastom.

 

Univerzalna krema za intenzivnu negu i ishranu kože.

Pruža potrebnu hidrataciju i smiruje iritacije. Namenjena za sve tipove kože. Štiti kožu od spoljašnih uticaja u svim vremenskim uslovima. Pakovanja 150ml, 75ml.

Dahlia-univerzalna-krema