Dešavanja & Promocije
24.08.2010.

MTS | Novi đački paketi sa telefonima po ceni od samo 1 dinar!

Đacima je sada, uz novi đački paket, na raspolaganju izbor od tri modela telefona – LG GS105 Anna, LG GM205 Brio ili Sony Ericsson J105 Naite i to po ceni od samo 1 dinar, bez poreza. Posebna pogodnost uz model Sony Ericsson J105 Naite je i poklon od 1 GB za prenos podataka koji mogu iskoristiti najkasnije do 31. oktobra 2010.

Promo paket za đake uključuje i tarifni profil mt:s kontrola troškova. Specifičnost ovog profila ogleda se tome što je mesečni račun uvek 500 dinara (sa PDV-om, a bez PUMT-a), a svakog prvog u mesecu dobija se 1000 dinara kredita, kao i bonus od 66 MB za prenos podataka. Cena SMS i MMS poruke je ista - 0,66 dinara, bez poreza. Pored toga, minut razgovora u mt:s mreži noću, vikendom i državnim praznicima je, takođe,  samo 0,66 dinara, bez poreza.

Ugovor za đački paket sa telefonom LG GS105 Anna zaključuje se na 6 meseci, dok se ugovor za pekete sa telefonima LG GM205 Brio i Sony Ericsson J105 Naite zaključuje na 24. meseca.

Pravo na zaključenje ugovora u okviru ove kampanje imaju punoletni učenici srednjih škola  i roditelji, odnosno staratelji maloletnih učenika osnovnih i srednjih škola.  Ugovor ne mogu zaključiti učenici mlađi od 18 godina koji imaju ličnu kartu, već to u njihovo ime, mogu učiniti roditelji ili staratelji.

 

Prilikom zaključenja ugovora roditelji i staratelji su u obavezi da pored svoje važeće lične karte dostave na uvid i đačku knjižicu deteta. Pored navedene dokumentacije, staratelji dostavljaju i potvrdu o starateljstvu. Punoletni učenici na uvid dostavljaju važeću ličnu kartu i đačku knjižicu. 

 

* Promocija traje dok traju zalihe telefona, a najkasnije do 31. oktobra 2010. godine.