Dešavanja & Promocije
03.08.2010.

Panasonic | Predstavljamo kompaktnu HD mobilnu kameru HM-TA1

Nova kamera HM-TA1 je kompaktna HD mobilna kamera koja omogućava snimanje video-zapisa i fotografija visokog kvaliteta. Dimenzije su joj tek 53,0 mm (širina) x 17,8 mm (dubina) x 104,0 mm (visina). Tanka jedinica veličine dlana stane u džep ili se može, jednostavno i praktično za bilo koju situaciju, nositi na traci oko ruke, baš kao mobilni telefon. TA1 korisniku pruža mogućnost snimanja Full-HD video-zapisa tako jednostavno kao kod fotografisanja.

Panasonic_HD_mobilna_kamera

Prioritet u razvoju je imalo jednostavno upravljanje, a upravo jednostavno snimanje kamera TA1 i omogućava. Skoro svako dugme ima samo jednu funkciju. Korisnik može odmah startovati snimanje, čim izvadi TA1 iz džepa ili torbe. Pošto se TA1 može koristiti intuitivno, čak i bez čitanja priručnika za korisnike, čak i oni koji nisu navikli na korišćenje konvencionalnog fotoaparata ili kamkordera, lako će moći da koriste ovaj model.

TA1 ima integrisan USB terminal sa softverom koji omogućava da video-zapise i fotografije jednostavno prenesete u računar, editujete i zatim učitate na sajt. Kad TA1 povežete na USB slot računara, automatski se pokreće ugrađeni softver HD Writer PE 1.0. Ovo pruža mogućnost da se slike jednim dodirom prenesu u računar da bi se tamo editovale, čak i kada korisnik ne sedi kod kuće ispred svog računara. Format MP4 koji TA1 koristi obezbeđuje odličnu kompatibilnost s računarom. Osim toga, TA1 podržava i Apple-ov iFrame video format za lako i jednostavno učitavanje i editovanje slike koristeći Mac kompjuter, a količina podataka ostaje jednaka nakon učitavanja u Mac. Ugrađeni softver, HD Writer PE 1.0, može direktno učitati video-zapise na YouTubeTM ili Facebook servis, bez potrebe da se startuje pretraživač, za brzu i jednostavnu razmenu slika.

TA1 se može koristiti i kao web-kamera. Podržava besplatne video pozive preko Skype servisa. Jednostavnim povezivanjem TA1 na računar, možete da uživate u komunikaciji licem u lice sa porodicom ili prijateljima negde daleko na ekranu svog računara.

HM-TA1 korisnicima omogućava snimanje, pregled i razmenu video-zapisa i fotografija visokog kvaliteta – brzo i jednostavno. Jednostavno, elegantno kućište tabličnog tipa stiže u četiri boje* da bi odgovaralo željama svakog korisnika.

 

* Raspoloživost modela zavisi od države i regije.

 

"Full-HD video sa 1920 x 1080 piksela" kod Panasonic-ove HD mobilne kamere za kućnu upotrebu znači video-zapis sa horizontalom od 1920 piksela i vertikalom od 1080 piksela.