Dešavanja & Promocije
31.07.2010.

Microsoft poklanja vodič kroz Office 2010 na srpskom jeziku

 

Za sve one koji žele da nauče nešto o ovim programima ili samo upotpune svoje znanje, Microsoft je u periodu od 1. avgusta do 1. oktobra na poklon obezbedio elektonsku verziju knjige “Microsoft Office 2010”, autora Peđe Jovanovića, koja  se dobija uz kupovinu neke od edicija Microsoft Office 2010 (Home and Student, Home and Business ili Professional).

 

Knjiga “Microsoft Office 2010”, autora Peđe Jovanovića predstavlja kompletan vodič kroz  najnovije verzije programa Word, Excel , Power Point i Outlook. Microsoft uz ovaj vodič, koji je po prvi put dostupan i na srpskom jeziku, nastoji da svojim korisnicima omogući bolje razumevanje i poznavanje Office programa.

 

Peđa Jovanović, autor knjige “Microsoft Office 2010” piše jednostavnim i razumljivim stilom obraćajući se početnicima, ali i naprednim korisnicima. Knjiga obrađuju i bitne teme vezane za sve Microsoft programe, ali i detalje koji će iznenaditi i ponekog profesionalca, i naučiti ga nečem novom o poznatim aplikacijama u novom ruhu. Knjiga je deo edicije “Računajte na računare”, koja sadrži brojne priručnike koji se na popularan način obraćaju korisnicima računara različitih uzrasta i profesija, pomažući im da korišćenje računara učine uspešnijim i efikasnijim.

 

Kupci Office paketa moći će knjigu da preuzmu u elektronskoj formi sa Sinergija portala (www.mssinergija.net).