Dešavanja & Promocije
20.07.2010.

Vip predstavlja jedan od najboljih Android smart telefona na svetu

 

Sa jedinstvenim 4-inčnim brilijantnim Super AMOLED ekranom i poslednjom verzijom Android™, ultra tanki Samsungov sPhone pruža bogatstvo tehnologije i unapređeno mobilno iskustvo. Dizajniran da pruži impresivno, inteligentno i integrisano korisničko iskustvo sPhone objedinjuje servise i tehnologije koje su najbolje u klasi. Jedan od najtanjih telefona na tržištu, sPhone poseduje veliki ekran osetljiv na dodir koji pruža živu, jasnu sliku visoke definicije (HD), bez obzira da li korisnik igra video igrice, gleda film ili čita e-knjigu dok je u pokretu. Uz korisnikov odabir dnevnih informacija (tzv. Daily Briefing), izuzetno brz procesor i uz opcije pretraživanja zasnovanih na lokaciji, uređaj korisniku pruža informacije koje su mu potrebne gde god i kada god to poželi. 

web_Samsung_sPhone
Uz Android 2.1, sPhone nudi sedam različitih osnovnih ekrana i pristup Android Marketu sa više od 100.000 aplikacija, uključujući i lokalne, za potpunu personalizaciju uređaja, poput onih za socijalne mreže, igre, putovanja i ostalo. Samsungov Social Hub servis korisnicima omogućava da na jednostavan način ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima, integrišući kontakte, kalendar i socijalne mreže.

sPhone je od sutra na raspolaganju u Vip centrima širom Srbije sa početnom cenom od 29.999 dinara u tarifi  1800 uz 24 mesečni ugovor, koja uključuje 1800 MB besplatnog prenosa podataka.

Samsung Galaxy S, karakteristike:

  • Operativni sistem: Android 2.1

  • Samsungov procesor od 1GHz optimizovan za superiorno multimedijsko i igračko iskustvo

  • Dimenzije: 122.5 x 64.5 x 9.99mm

  • Kamera od 5 megapiksela, digitalnim zumom i autofokusom; video kamera za snimanje kristalno jasnih video sadržaja u HD (720p) sa opcijom prikaza na HD TV uređajima plus power LED

  • Memorija od 16GB (plus microSD do 32GB)

  • Bluetooth 3.0, USB 2.0, WiFi

  • Samsung TouchWiz 3.0 interfejs

  • Google servisi (G-Map/G-mail/G-talk), Hybrid Widget / Buddies Now, Android Market, Office Docs Read & Edit, pdf read, Editor za video/ muziku, DLNA, FM Radio/RDS