Dešavanja & Promocije
21.06.2010.

EUnetPhone | VoIP telefon koji Vam omogućava da smanjite račune inostranih poziva i do 10 puta

Bežični smart telefon Simens Gigaset nudi dva načina telefoniranja. Jednostavnim pritiskom na taster, ovaj telefon možete koristiti kao standardni telefonski uređaj i kao VoIP (Internet) telefon koji smanjuje Vaš račun za inostrane pozive. Čak i kada vam je računar ugašen, možete uživati u praktičnosti Internet poziva i kvalitetnom zvuku. 

Izaberite jedan od dva ponuđena Gigaset višelinijska modela, A580 IP i C470 IP i uživajte u mnogobrojnim naprednim korisničkim opcijama. Oba telefona Vam omogućavaju registrovanje do 6 slušalica na jednu bazu, pri čemu je moguće obavljati više paralelnih poziva.

Samo uz ovaj telefon, automatski dobijate aktiviranu EUnetPhone uslugu i kredit od 500 dinara ili do 90 minuta potpuno besplatnog telefoniranja sa inostranstvom. Kada potrošite Vaš kredit, isti možete veoma jednostavno da dopunite na svim EUnet prodajnim mestimaslanjem SMS poruke na broj 2211 ili odaberite jedan od ponuđenih načina uplate koji Vama najviše odgovara.

Ukoliko ste EUnetADSL korisnik, usluga Vam se tarifira postpaid, uz redovan ADSL račun.

Voip_siemens_tel

Telefoni su već konfigurisani. Nakon što preuzmete telefon, potrebno je da ga povežete na Internet i na mrežu fiksne telefonije. Uskoro ćete moći da ih kupite na sledećim EUnet uplatnim mestima:

  • Beograd, Zmaj Jovina 3
  • Beograd, Dubrovačka 35
  • Novi Sad, Bulevar oslobođenja 95,TC Dalton
  • Subotica, Maksima Gorkog 20
  • Niš, Svetozara Markovića 30

Sve dodatne informacije o jednostavnoj upotrebi EUnetPhone servisa i VoIP telefona, možete dobiti besplatnim pozivom EUnet Call Centra 0800 300 400.