Dešavanja & Promocije
07.06.2010.

Sony | Svet 3D zabave kod kuće

 

Tehnologija kompanije Sony za potrošačke proizvode i kreiranje sadržaja obeležiće 2010. kao prvu godinu u kojoj će postati dostupna 3D kućna zabava.

Kompanija Sony poznata je kao vodeća na polju kućne zabave, ali je dala značajan doprinos i kao kreator širokog asortimana opreme i tehnika za pravljenje filmova na različitim poljima; od emitovanja do holivudskih filmova, CG animacije i sportskog programa. Ne samo da kompanija Sony već duže vreme predstavlja vodeće ime na polju najnovijih vizuelnih tehnologija, kao što je „digital high vision“, već će nastaviti da bude predvodnik i na polju 3D vizuelnih tehnologija. Uz to, karakteristika po kojoj je kompanija Sony poznata je raznovrsnost sadržaja koje pruža, kao što je Sony Pictures za filmove, Sony Music za muziku i „PlayStation®3“ za igre.

Na polju 3D zabave kompanija Sony neće se oslanjati samo na tehnologiju i hardver, već će primeniti svoj jedinstveni pristup koji podrazumeva iskorišćavanje softvera za proširivanje mogućnosti 3D zabave.

 

Od 3D filmskih hitova do igara, televizijskih sadržaja i sporta, sada vam je na raspolaganju novi svet 3D zabave koji možete istraživati. A uz asortiman 3D Blu-ray Disc™ plejera, 3D sistema kućnog bioskopa i 3D BRAVIA televizora kompanije Sony, možete da nađete sve šta vam je potrebno za zapanjujuće Full HD 3D iskustvo.

 

Uđite u svet 3D zabave za kućni bioskop od kompanije Sony

Svet neverovatne 3D kućne zabave je stigao i razlikuje se od svega što ste do sada videli. 3D HD televizor kompanije Sony u vaš dom donosi neverovatno realno iskustvo i svetlu, prirodnu sliku koja ne može ni da se poredi sa starom 3D tehnologijom. Uklopite 3D Blu-ray Disc™ plejer ili 3D sistem kućnog bioskopa sa BRAVIA 3D televizorom i spremni ste za potpuno novo i uzbudljivo iskustvo gledanja televizije.

Sony_3D_03

Uživajte u još više sadržaja u 3D tehnologiji

Reprodukujte zapanjujuće 3D filmove pomoću 3D Blu-ray Disc™ plejera, uronite u 3D dokumentarne filmove i prenose sportskih događaja na BRAVIA 3D televizoru, pa čak i dodajte neverovatni okružujući zvuk pomoću 3D sistema kućnog bioskopa kako biste dobili kompletno iskustvo. Zahvaljujući sve većem broju holivudskih filmskih hitova koji se izdaju u 3D tehnologiji, novim 3D igrama za PLAYSTATION®3, pa čak i takmičenju 2010 FIFA World Cup South Africa™ koje će se snimati u HD 3Dtehnologiji, dostupna je veća količina 3D zabavnih sadržaja nego što možete da zamislite.

Sony_3D_02

3D zabava za celu porodicu

Zaboravite na stare 3D naočare od kartona: naše 3D naočare koriste naprednutehnologiju Active Shutter i pružaju potpuno HD 3D iskustvo. Naši 3D televizori koriste sekvencijalni način prikazivanja kadrova zasnovan na BRAVIA tehnologiji brzog prikazivanja kadrova koji omogućava uzastopno prikazivanje različitih kadrova levom i desnom oku. Active Shutter naočare sa staklima od tečnog kristalaprimaju signal sa televizora preko predajnika za 3D sinhronizaciju, pa zatvaraju jedno staklo na delić sekunde kako bi samo jedno oko videlo odgovarajuću Full HD sliku. Rezultat je pravi osećaj dubine koji je moguće doživeti pod velikim uglombez treperenja do kojeg može da dođe prilikom upotrebe nekih drugih tipova 3D naočara. 

Takođe su napravljene za udobno nošenje, sa fleksibilnim krajevima drški i podesivim drškama; a zahvaljujući trajanju baterije od približno 100 sati moći ćete da uživate u još većoj količini 3D zabave. A za decu? Manje naočare naravno, dostupne u roze i plavoj boji.

Sony_3D_01