Dešavanja & Promocije
23.09.2014.

Grand kafa poklanja Beograđanima na CoffeeFestu 26. i 27. septembra!

Beograd 22. septembar - Grand kafa kao generalni sponzor prvog CoffeeFesta koji se održava na Ušću 26. i 27. septembra za Beograđane organizuje veoma bogat program i brojna iznenađenja.
 
Pored prepoznatljivog ukusa i mirisa Grand kafe, u petak, 26. septembra u 18h posetioce očekuje poklon predstava „Na kafi kod kneginje Ljubice“ na velikoj bini. U subotu 27. septembra od 13h Beograđani mogu da se druže sa poznatim voditeljskim parom radio emisije Buđenje, Draganom Ilićem i Natašom Marković, a od 18h na štandu Grand kafe ih čeka koncert Lene Kovačević.
 
Posetioci će tokom trajanja CoffeeFesta na štandu Grand kafe moći da saznaju više o novom programu lojalnosti koji svim učesnicima donosi vredne poklone, kao i da učestvuju u mnogim zabavnim i edukativnim aktivnostima, te degustacijama svih Grand kafa brendova. 
 
“Želimo da što više naših sugrađana uživa u predstavi i koncertu kao i u ostalim našim aktivnostima koje smo za njih pripremili tokom dva dana festivala, a pre svega da se opuste uz miris i ukus omiljene Grand kafe”, kaže Slavica Lalović, direktorka marketinga strateškog poslovnog područja kafa Atlantic grupe.