Forumova Noć kupovine uz koncert Mirze Selimovića

Manifestacija “FORUM Shopping Night“, četvrtnaestiput zaredom, biće održana u petak, 13. oktobra, od 17 časova do ponoći, u Forum šoping centru. Svi ljubitelji dobrog šopinga i ovog puta naći će u ponudi poznate brendove odeće, obuće, aksesoara i tehnike po posebnim cenama.

Pored primamljivih popusta i do 50%, Nišlije će tradicionalno imati priliku da uživaju u besplatnom koncertu na platou ispred centra. Ovoga puta, za dobro raspoloženje u Obrenovićevoj ulici biće zadužen pop-pevač Mirza Selimović, koji će na bini ispred Foruma održati 90-minutni nastup sa početkom u 20:30 časova. 

U centru će tokom “FORUM Shopping Night” manifestacije biti organizovan bogat program za sve uzraste. Najmlađe posetioce niškog hepicentra kupovine zabavljaće klovnovi i mađioničar u vremenu od 18 h. Specijalni gosti biće TOP FORM plus koji će održatijedinstveni Piloxing trening ispred centra sa početkom u 20h. Posebna poslastica ovoga puta biće PING PONG izazov za odrasle, koji će se u svojevrsnim Igrama bez granica, boriti za šoping vaučer od 25,000 RSD za kupovinu u prodavnicama FASHION&FRIENDS, BATA, TOMMY HILFIGER i LEVI’S.Početak izazova je zakazan za 18h. 

Pridružite nam se u petak,13. oktobra, na još jednoj nezaboravnoj Noći kupovine i dobre zabave!