Dešavanja & Promocije
31.08.2017.

RAJIĆEVA SHOPPING CENTER OTVARA SVOJA VRATA 14. SEPTEMBRA

Najpoznatija beogradska ulica i turistička meka, Knez Mihailova, 14. septembra 2017. u 18h dobija svoj prvi shopping centar!

Plato ispred shopping centra će biti otvoren od 17 časova, a Rajićeva će ugostiti svoje prve posetioce od 18 časova kada će i prvi kupci obići njegove radnje.

Posetioci će uživati u kupovini u najlepšem delu grada, u više od 80 lokala sa jednim ili više renomiranih brendova. Neki od brendova će se po prvi put naći na našem tržištu, čineći Rajićeva shopping centar novim modnim centrom grada koji zadovoljava i najprobirljivije ukuse.    

Pored poznatih brendova, moći ćete da se opustite i u brojnim restoranima sa najlepšim pogledom na grad i upoznate Beograd iz potpuno novog ugla. Sam dan otvaranja dodatno će ulepšati različiti izvođači koji će počvši od 18 časova animirati posetioce na platou ispred shopping centra šetnjom na štulama, velikim balonima od sapunice i pantomimičarima u stilu velikih evropskih prestonica.  

Vrhunac večeri sa početkom u 19:30 će biti koncert Bajage i instruktora na platou ispred shopping centra sa slobodnim ulazom.

Centralna lokacija, prefinjeni dizajn, poznate robne marke, pažljivo odabrani ugostiteljski objekti i prodajni miks doprineće da ovaj shopping centar, zajedno sa ulicom u kojoj se nalazi, postane jedno od centralnih mesta svih događanja u Beogradu. Samo na dan otvaranja shopping centar će biti otvoren za sve posetioce do 23 sata.

Stil je u srcu grada. Postanite njegov deo.

Izvor: www.rajicevashoppingcenter.rs