Dešavanja & Promocije
21.04.2017.

Šoping centar Big Fashion je otvoren!

Reka ljudi i automobila slila se na Karaburmu gde je otvoren najveći šoping centar na desnoj obali Dunava "Big fashion", sa preko 100 brendiranih i stranih prodavnica.

Opšta pomama za novim rajem za kupoholičare gotovo su zakrčile prostor u VIšnjičkoj ulici. Pešaci su se sudarali kišobranima kako bi što pre stigli do ulaza. Nanizala se kilometarska kolona automobila i autobusa, a posetioce pristigle sa mokrog asfalata dočekivalo šarenilo najpoznatijih brendova.

'Big Fešn' sadrži dva nivoa sa velikim brojem raznovrsnih prodavnica i treći nivo posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi gde je bilo najzabavnije.

Najmlađi su koristili čari igraonica, a najveće oduševljenje im je predstavljao ogroman tobogan kojim su se spuštali od jednog do drugog nivoa.

Na prizemlju su žongleri, klovnovi i hodači na štulama delili balone mališanima, dok se sa bine u centralnom delu šoping centra čuo glas Pinkovih "Zvezdica" Marije Serdar i Darije Vračević.

Šopingholičari su svoje vreme večeras posvetili kupovini, jer su trgovci nudili primamljive popuste, a u prostranim prodavnicama bilo je velikog izbora najrazličitije odeće i obuće međunarodnih i domaćih brendova kao što su "LCWaikiki", "Katrin", "Deichman", "Mona", "Buzz", "Carvel" i mnogi drugi.

U samom centru posetiocima će biti dostupan i bioskop Cineplexx i to najmoderniji je u Beogradu. Ima osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostire se na površini od 3.000 m². Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale su u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom.

Crvena traka koja je simbolizovala otvaranje tržnog centra presečena je u četvrtak oko 16 časova, kada je šoping centar i zvanično otvoren. Svečanom otvaranju prisustvovali su osim predstavnika kompanije, gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, glavni gradski urbanista Milutin Folić i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam.

- Projekat od 80 miliona evra, vredan je najviše zbog toga što otvara preko 1.500 radnih mesta- rekao je Siniša Mali na otvaranju.

On je dodao i da sada stanari Palilule ne moraju da idu na Novi Beograd da bi obišli svetske brendove, već im je to nadohvat ruke.

Svečanom otvaranju prisustvovale su i glumice Ana Sofrenović i Bojana Ordinačev, kao i drugi gosti.

Projekat 'Big Fešn' deo je kompanije 'Big šoping centers Izrael' (Big Shopping Centers Israel) koja trenutno rukovodi sa 58 šoping centara širom sveta, uključujući 27 šoping centara u SAD i 3 u Srbiji.

Izvor: blic.rs