Nagradne igre
05.04.2016.

Uživajte u omiljenoj Grand kafi i osvojite Renault Clio

Od 1. aprila Grand IDEA nagradna igra - samo u IDEA objektima.

Za sve svoje verne potrošače Grand kafa i IDEA organizovali su veliku nagradnu igru, čija je glavna nagrada automobil Renault Clio. Pravila su jednostavna i jasna, potrebno je  samo da kupujete svoju omiljenu Grand Gold, Grand Aroma ili Grand DeLuxe kafu od ukupno 200gu IDEA prodajnim objektimai uz malo sreće možete osvojiti neku od vrednih nagrada. 

Prilikom svake kupovine od ukupno 200g Grand Gold, Grand Aroma ili Grand DeLuxe kafe, potrošač na kasi dobija kupon, koji treba da popuni ličnim podacima i ubaci u kutiju naznačenu za GRAND IDEA nagradnu igru. Pored ličnih podataka, na kupon se upisuje i broj fiskalnog računa, a račun je potrebno sačuvati do kraja izvlačenja.

Nagradna igra traje od 1. do 24. aprila, a finalno izvlačenje biće održano u četvrtak, 28. aprila. Pored glavne premije, automobila marke Renault Clio, učesnike očekuju brojne nagrade među kojima su televizori, frižideri, notebook računari, aparati za kafu i vaučeri za kupovinu u IDEA objektima.
Uz malo sreće i omiljenu kaficu svako može da bude dobitnik. Uživajte u vašoj Grand kafi i osvojite vredne nagrade, kupujući u IDEA objektima!

Imena dobitnika nagrada biće objavljena u dnevnom listu Danas i na zvaničnom sajtu Grand kafe. Sve informacije o nagradnoj igri možete pronaći na www.grandkafa.com.