Nagradne igre
05.10.2015.

Grand Aroma nagrađuje svoje verne potrošače!

Sve koji vole da uživaju u kafi i dobroj knjizi očekuje uzbudljiva jesen ispunjena popularnim naslovima i prepoznatljivim ukusom Grand Aroma kafe. U saradnji sa Delfi knjižarama, Grand Aroma kafa započinje program lojalnosti, u okviru koga će svoje verne potrošače obradovati vaučerom za kupovinu knjiga izdavačke kuće Laguna. Ova dvomesečna akcija počinje danas, i trajaće sve do 5. decembra.
 
„Knjiga, kao i šoljica dobre kafe, vodi nas u svet uživanja i jedan je od najboljih načina da obnovimo energiju koja nam je svima potrebna. Najbolja kombinacija za taj trenutak uživanja je kad ih „konzumiramo“ zajedno, pa odatle i ideja da  naše verne potrošače Grand Aroma kafe obradujemo naslovima izdavačke kuće Laguna. Osim u šoljici kafe prepoznatljivo dobrog ukusa, u ovim jesenjim danima moći će da uživaju i u knjizi koja ih inspiriše i uđu u novi svet koji ih ispunjava“ – izjavila je Marija Gičić, senior brend menadžer Grand Aroma kafe. 
 
U programu lojalnosti „Uživaj u Aromi i osvoji knjige“ učestvuju sva pakovanja Grand Aromakafe. Za sakupljenih 1.5 kg Grand Aroma kafe učesnici dobijaju vaučer u iznosu od 700 din za kupovinu knjiga Laguninih izdanja u Delfi knjižarama. Kesice, uz fiskalne račune, kao dokaz o kupovini, potrošači mogu odneti u bilo koju Delfi knjižaru u Srbijii, podići svoj vaučer i iskoristiti ga za kupovinu knjiga. Vaučer se izdaje najkasnije do 05.12, a vaučeri se mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2015.
 
Uživajte u svojoj omiljenoj Grand Aroma kafi i ne zaboravite da sačuvate kesice i račune! 
 
Čeka vas mnogo popularnih naslova uz koje ćete sigurno poželeti šoljicu kafe više.