Nagradne igre
29.11.2014.

Pokloni planuli ali će ih biti za sve - Grand kafa program lojalnosti

Program lojalnosti Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ izazvao je ogromno interesovanje javnosti, a kako se 1. decembra završava, sve su veće dnevne količine podeljenih poklona, pa se od pre dva dana u pojedinim mestima u Srbiji stvarajui redovi ispred prodavnica Metalca. 
 
„Sva naša očekivanja su premašena! Do sada je podeljeno više od 100.000 poklona! Velike su gužve u Metalac objektima, prodavci imaju pune ruke posla pa se zahvaljujemo našim potrošačima na strpljenju i razumevanju. Važno je da istaknemo da će svi potrošači koji do kraja Programa lojalnosti donesu letak sa poenima sa pakovanja Grand kafe dobiti svoj poklon. Ukoliko se desi da u objektu u tom trenutku poklon nije raspoloživ potrebno je da potrošač ostavi svoje podatke, jer će biti pozvan u najskorije vreme da preuzme svoj poklon. Velikim interesovanjem za program lojalnosti Grand kafe naši potrošači su nam pokazali koliko su nam verni i koliko vole Grand kafu“ poručuju iz Grand kafe i Metalca.
 
Kako je krajnji rok za podizanje poklona 1. decembar, očekuje se još više potrošača u metalčevim radnjama, a poklona će biti za sve koji su ispunili uslove. Ako se slučajno dogodi da u tom trenutku nema željenog poklona, potrošaču će se prečatom potvrditi ispravnost letka, kako bi čim poklon bude bio raspoloživ u najskorijem periodu sa tim letkom mogli da ga preuzmu.
 
Sve informacije o programu lojalnosti Grand kafe mogu se pronaći na www.grandkafa.com.