Prvi objekat GOMEX-a u mestu Višnjićevo predat je u petak, 14. oktobra tačno u 09 h na korišćenje potrošačima u ovom pitomom bačkom selu. 

Mini market "Višnjićevo" ujedno je i 137. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a. Nova radnja prostire se na 120 m2, a nakon završene obuke u našem Trening centru ovde je zaposleno sedam novih kolega i koleginica. MPO "Višnjićevo" raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom... i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. 
Potrošačima je asortiman od 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu od ponedeljka do subote u terminu od 06:30 do 21h, a nedeljom od 07 do 13h. Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku "Graničar". Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije "Graničar", naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO "Višnjićevo" deliti slično iskustvo.