Kupoholičarske vesti
04.04.2016.

Prepoznatljiva udobnost UGG obuće!

Kolekcija potvrđuje da udobnost, opušteniji stil i samopouzdanje diktiraju trendove i ove sezone.

Na ovogodišnjoj prolećnoj Beogradskoj nedelji mode, već tradicionalno, imali smo priliku da vidimo najnoviju kolekciju UGG obuće za proleće/leto 2016. i uvek veselu i zanimljivu reviju u hotelu Crowne Plaza Beograd. Pistom je kao dugogodišnja ambasadorka UGG brenda u Srbiji prošetala Marijana Mićić, i nova ovogodišnja lica za UGG: mladi glumci Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović.

Kolekcija za proleće 2016 inspirisana je klasičnim automobilima ‘’hotrod’’, dokazujući da ‘’vintage’’ ne izlazi iz mode ni ove sezone, a UGG se i ovog puta poigrao sa bojama i materijalima koji kombinuju duh prošlog vremena i današnji stil ulične mode. 

Prateći iconic klasičnu UGG čizmu, nova prolećna kolekcija donosi nove boje i materijale za toplo vreme za papuče, sandale, patike i drugu obuću namenjenu ženama, muškarcima i deci. ‘’Treadlite’’ tehnologija omogućava lakoću koraka kod patika, dok su šik sedamdesetih i retro sandale sa visokom platformom i novim ‘’vintage’’ detaljima još uvek u prvom planu.

UGG i sa ovogodišnjom kolekcijom ostaje sinonim kvaliteta, elegancije i eksluzivnog stila, a kao svake godine iznenađuje novom obućom sa posebnom pričom. Udobna UGG obuća diktira modne trendove i uvek inspiriše da izađete napolje i uživate u duhu aktuelnog godišnjeg doba. 

Reviju je ove godine stilski podržao FASHION & FRIENDS, a modeli su bili obučeni iz ovosezonske kolekcije LEVI'S I TIMBERLAND, koji nude obilje novih krojeva i dezena, savršeno uklopljenih sa UGG modelima.