Kupoholičarske vesti
31.03.2016.

Novi Grand kafa Gold set - inspiracija za nova druženja i uživanja

Život čine sitnice, naši svakodnevni mali rituali koje delimo sa porodicom, komšijama i prijateljima. Nema prijatnijeg druženja od onog koje je ispunjeno prepoznatljivim mirisom i ukusom omiljene Grand kafice. A tamo  gde se služi najfinija kafa uvek ima mesta i za lepe, ukusne zalogaje.

Svaka domaćica ima samo svoj set kuhinjskih alata uz koje njen specijalitet ispadne savršeno, baš svaki put. Zato kupovinom 2x200g Grand kafe Gold u okviru novog seta potrošači dobijaju na poklon drvenu kuhinjsku dasku. Zanimljivog oblika i interesantnog dizajna, ovaj praktičan poklon idealan je ne samo za seckanje već i za serviranje, a  može se upotrebiti i kao podmetač, koji će se sigurno uklopiti u svaku kuhinju.

Poklonite svojim dragim gostima mala zadovoljstava koja će obične dane pretvoriti u trenutke za priču. Zakuvajte Grand kaficu, naseckajte i servirajte nešto neodoljivo i okupite svoju porodicu i prijatelje. A onda sledi uživanje... u mirisu i ukusu i neraskidivim prijateljstvima uz omiljenu Grand kafu Gold.