Kupoholičarske vesti
24.03.2016.

GUESS - KOLEKCIJA PROLEĆE/LETO 2016

Copacabana
Tropical city lookje osmišljen za sve globe‐trottingmoderne devojke sa sportskim ali i glamuroznim smislom za odevanje icrpi inspiraciju iz pulsirajuće energije i vitalnosti čuvenog Rio de Žaneira. Komadi, obeleženi ikonic krojevima i tehničkim materijalima za isticanje seksi figure, su oživljeni tropskim printovima, motivima leoparda i botaničkim inspiracijama. Nijanse od rajsko zelene do boje frozen papaje i koktel roze, podsećaju na pop boje tipične za Brazil. 

Riviera Lifestyle
Pod jarkim suncem francuske rivijere, Guess žena se izdvaja kao ikona čiste ženstvenosti, zavodljiva u lepršavim svilenim i prugastim čipkastim haljinama. Modeli su neodoljivo francuski - Fleur de la Mer i BB zahvaljujući printovima, dok se mediteranski šarm ogleda u zemljanim bojama u kombinaciji sa cvetovima mandarine i jorgovana. Opušteno i razigrano raspoloženje prožima mušku odeću od ultra-lakih tehničkih materijala za potpuni komfor. 

Capri
Capri je savršena ostrvska destinacija. Izgled senzualnih plaža je naglašen prirodnim tkaninama kao što su svila i pamuk, macramé čipka, dok printovi svetlijih boja doživljavaju kulminaciju kroz cvetne dezene. Papagaji i jungle paterni naglašavaju osećaj slobode, dok se specifični tonovi plave ogledaju u kristalnoj vodi mora.  

Denim #Madeforme
Tokom najtoplijeg perioda u godini, GUESS denim kolekcija nudi sveže ideje za jedinstven stil. Laskavi teksas garantuje savršen kroj i fabulozan izgled kako za dnevnu tako i za večernju varijantu. Hipi šarm sedamdesetih uočljiv je u flared džinsu i modelima svetlijih modela.

Kolekciju proleće/leto 2016. godine možetekupiti u prodavnicama GUESS u Beogradu – UŠĆE Shopping center i Delta city; Novom Sadu – Pozorišni Trg 7, kao i MARCIANO GUESS u Beogradu – Knez Mihailova 33, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.