Kupoholičarske vesti
14.03.2016.

Ponosno predstavljamo novi brend koji ćete voleti - RUNNERS!

Ukoliko do sada niste čuli za RUNNERS, marku obuće koja je osvojila srca mnogih u zemljama širom sveta, imamo tu sreću i čast da vas uvedemo u priču o ovom fantastičnom brendu.

Za 15 godina uspešnog poslovanja, postignuto je ono što mnogima nije krenulo za rukom - da se osnuje i na tržište probije odličan brend koji će biti pristupačan svakom džepu, pri čemu se nimalo nije štedelo na kvalitetu, materijalima, izradi ili estetici. 

Samo zahvaljujući velikom trudu, želji i pronalaženju puta do srca svojih kupaca, RUNNERS je postigao da bude poznat, priznat i cenjen širom Bugarske, Rumunije, Slovenije, Mađarske, Makedonije, Moldavije i Grčke. Tako se RUNNERS polako pronašao u prodaji u čak 45 zemalja i na dva kontinenta. 

Kvalitetni materijali, visoka tehnologija i unapređeni proces proizvodnje zajedno sa pažljivo osmišljenim i modernim dizajnom uz pristupačne cene, zaštitni su znak RUNNERS-a. Zato smo ponosni što imamo to zadovoljstvo da predstavimo brend koji je vredan pažnje. 

Potrudili smo se da RUNNERS dovedemo i u Srbiju, pa od marta 2016. preko sajta www.kudaukupovinu.rs možete poručiti neki od modela iz aktuelne kolekcije. Za sve ostale informacije možete nas pozvati na broj 011/ 655-8-655.