»Doneti nekome kafu dok radi noću svoj odgovoran posao je topao ljudski gest posebno u današnje vreme, kad nam jepažnja sve potrebnija, jer Grand kafa postoji već 20 godina upravo zbog ljubavi i poverenja koju potrošači imaju prema nama. Do sada smo se na različite načine trudili da pokažemo koliko cenimo njihovo poverenje, a da bi jedno prijateljstvo raslo i razvijalo se, pažnja treba da bude na prvom mestu.Zato smo želeli da pokažemo da smo uvek tu kao pravi prijatelji i komšije«,izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Grand kafe.

Od samog nastanka Grand kafa je razvila dugu tradiciju poklanjanja i društveno odgovornih aktivnosti prema zajednici i potrošačima. Akcija »Podrška za poverenje« je posvećena onima koji su budni dok mi spavamo i koji doprinose tome da naši gradovi budu bolja mesta za život.

 

Godinu jubileja Grand kafa je posvetiladruštveno odgovornim aktivnostima i potrošačima. Prvi deo godine obeležila je promocija monografije o Draganu Nikoliću, Gospodin mangup, kojom je ukazala zahvalnost velikom umetniku za njegovo prijateljstvo i saradnju. Iz toga se rodila podrška pozorištu Atelje 212. Sa željom da podrži razvoj kulture, kompanija je još prošle godine postala partner muzičkog serijala Musicology BarcaffèSessions.