Dešavanja & Promocije
20.09.2017.

Gorenje osvojilo Licensing nagradu za inovaciju 2017

Gorenje Retro Special Edition frižideri osvojili su Licensing nagradu 2017. u kategoriji Najbolje inovacije. Ceremonija dodele nagrada održana je 12. septembra u Londonu u organizaciji eminentnog magazina The Licensing Source Book. Ceremoniji, koja se održava svake godine i na kojoj se predstavljaju najbolji licencirani proizvodi na tržištu Velike Britanije, prisustvovalo je više od 1.400 prodavaca, dobavljača i proizvođača.

Gorenje osvojilo nagradu za Inovaciju
Ove godine, Gorenje je odnelo prestižnu nagradu za Inovaciju sa svojim Retro Special Edition Frižiderom, licenciranim od strane Volkswagena. Žiri su činili predstavnici 140 najvećih maloprodajnih lanaca, koji su ocenjivali kvalitet dizajna, inovativnost, originalnost, targetiranje potrošačkog tela i kvalitet proizvodnje i pakovanja.

Ričard Meki (Richard Mackey) produktni menadžer Gorenje UK izjavio je: »Volkswagen je jedan od najjačih brendova u svetu, a Bulli kombi je jedan od najprepoznatljivih dizajna koji je ušao u legendu. Zbog toga je ovaj dizajn bio idealan za dodavanje individualnog stila, slobode i avanturističkog duha svakoj kuhinji. Veoma je pozitivno primljen od strane naših korisnika, ali je takođe sjajno i kada se dobije priznanje van industrije aparata za domaćinstvo.«

Potvrda uspeha
Od samog začetka, Licensing nagrada je postala nagrada ka kojoj se stremi i nepobitna potvrda vrhunskih dostignuća. Osvajanjem nagrade za Inovaciju sa Retro Special Edition frižiderom, Gorenje je prepoznato kao jedna od najuspešnijih firmi u britanskoj industriji licenciranih proizvoda.