Dešavanja & Promocije
01.09.2017.

Gorenje Grupa na IFA sajmu 2017.

Gorenje Grupa, kao jedan od vodećih evropskih proizvođača aparata za domaćinstvo, ove godine na IFA sajmu predstavlja svoje najnovije proizvode.
Novu pametnu Gorenje IQ indukcionu ploču, ugradne frižidere, Gorenje Ora ïto impresivne kolekcije velikih i malih kućnih aparata, izuzetno efikasne Gorenje G•Force usisivače.

Ovom prilikom, ekskluzivno će biti predstavljena nova generacija Gorenje WaveActive mašina za pranje i sušenje veša, koja će biti lansirana 2018. godine, kao i najnoviji dizajn premijum brenda Asko.
Gorenje Grupa još jednom dokazuje da podjednako visoko vrednuje potrebe i želje korisnika, kao i dizajn i tehnologiju budućnosti.
U okviru svoje prezentacije na IFA 2017., Gorenje će posetiocima omogućiti da vide kako se aparati, koji su u potpunosti okrenuti korisniku, na pravi način mogu integrisati u naše svakodnevne živote. Olakšavajući nam obavljanje svakodevnih kućnih poslova, skraćujući listu naših obaveza, Gorenje aparati čine naše živote prijatnijim i bezbrižnijim, ostavljajući nam više vremena za uživanje.


„Ova godina je jako bitna za Gorenje Grupu jer premijerno predstavljamo brojne nove proizvode Gorenja i Asko brenda, koji do sada nisu viđeni. Takođe, već deseti put
učestvujemo na IFA sajmu, tako da se radujemo proslavi ove godišnjice sa našim poslovnim partnerima i krajnjim korisnicima širom sveta. Siguran sam da će ih impresionirati mnoge interaktivne tehnologije i aktivacije na štandu, koje će kreativno prikazati inovativnost širokog spektra najnovijih kućnih aparata Gorenje i Asko“ – izjavio je Franjo Bobinac, predsednik i izvršni direktor Gorenje Grupe.


Najznačajniji međunarodni sajam potrošačke elektronike IFA 2017 se održava u Berlinu, od 1. do 6. septembra 2017. godine.