Dešavanja & Promocije
26.07.2017.

JESENJA KAMPANJA ZA DIESEL JOGGJEANS

“NE SKIDAJTE SVOJE FARMERKE, VEĆ SLOBODNO SPAVAJTE U NJIMA: JEANS VAŠIH SNOVA”
 
Obično farmerke skinete sa sebe kada dođete kući. JoggJeans su izuzetno udobne, pa ih nemojte skidati već u njima spavajte. RevolucionarniDiesel teksas, mekan i udoban kao trenerka, visokog kvaliteta i trajnosti tkanine, u svakoj prilici nudi udobnost iz snova. JoggJeans su toliko udobne da doslovce postanu “farmerke vaših snova”. 
 
Da bi istovremeno demonstrirao ovu nestvarnu udobnost i fleksibilnost tkanine, Diesel je od kampanje ali i izloga u najvećim svetskim metropolama učinio interaktivno iskustvo.
 
U glavnim Diesel radnjama širom sveta potršači će biti u prilici da iskuse ovu interakvinost zahvaljujući kinetičkim izlozima koje pokreće inovativni interaktivni sistem. Ovaj digitalni projekat, razvijen u saradnji s kompanijom H-FARM, sastoji se od video instalacije u okviru koje će kupac biti u prilici da stupi u kontakt sa karakterima iz videa kampanje, tako što će pokrenuti “dosadnu čistačicu”.
 
U videu je prikazan par koji spava u krevetu, a čistačica, koja im je ušla u sobu, pokušava da ih probudi na različite kreativne načine. Tako da ona peva, razgovara preko telefona, igra, čisti, baca odeću, usisava, briše prašinu. Tokom ovih aktivnosti, čistačica stupa u interakciju s parom u krevetu pokušavajući da ih probudi.
 
JoggJeans je dostupan i za žene i za muškarce. U ponudi je devet modela farmerica. Hibridni detalji, kao i materijali upotrebljeni u proizvodnji čine JoggJeans jedinstvenim.
 
JOGGJEANS kolekciju jesen/zima možete kupiti u DIESEL store u Beogradu – UŠĆE Shopping centru, kao I multibrand radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.
 
@diesel #joggjeans