Dešavanja & Promocije
20.04.2017.

Kompanija Gorenje na sajmu Građevine

NAPREDNA TEHNOLOGIJAI OČUVANjE ŽIVOTNE SREDINE

Beograd, 20. april - Prateći strateško opredeljenje za očuvanje životne sredine, kompanija Gorenje, u okviru 43. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBE, predstavlja program eko friendly aparata. Gorenje kućne aparate odlikuje visoka tehnološka naprednost, ali i energetska efiksanost, zahvaljujući kojoj se u domaćinstvuštede voda i struja. Osim toga, učešće recikliranih materijala pojedinih aparata iznosi čak i do 100 posto.

Nova generacija EcoSmart bojlera prilagođava delovanje specifičnim potrebama svakog domaćinstva,čime štedi energiju i do 25%. Napredna elektronska kontrola pamti potrebe korisnika na osnovu čega optimizuje potrošnju energije. Izrađeni od stoprocentno recikliranih materijala, ovi bojleri nisu štetni po životnu sredinu i ne sadrže materije opasne po čoveka. 

Kao poseban novitet, predstavljeni su i Gorenje kotlovi i kaminske peći na pelat, koje uz pomoć napredne BioLogic tehnologije obezbeđuju automatsko podešavanje svih parametara, kako bi se omogućila visoka efikasnost i niska emisija produkta sagorevanja i time smanjilo zagađenje životne sredine. 

Osim bojlera, kotlova i kaminskih peći na pelat, posetioci sajma imaće priliku da pogledaju i novi asortiman kupatilskog nameštajai opreme vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna, sa dugotrajnom antibakterijskom zaštitom. 

Gorenje već 66 godina predstavlja sinonim za inovativne, kvalitetne aparate za domaćinstvo, visoke energetske efikasnosti. Osim jedinstvenog sklopa ekonomičnosti, uštede i očuvanja životne sredine, Gorenje aparati su napravljeni od materijala koji se reciklira i do 80%, a proizvodnja buke pojedinih aparata svedena je na minimum. Upravo zbog ovih prednosti, kompanija je dobitnik brojnih nagrada u oblasti ekologije i očuvanja životne sredine. Brend Gorenje dobitnik je i ovogodišnje nagrade Najbolje iz Srbije u kategoriji  Najbolji strani brend koji se prozvodi u Srbiji.

Očekujemo vas na Gorenje štandu u Hali 2 (nivo B) Beogradskog sajma.
Gorenje - čini život jednostavnim.


O kompaniji Gorenje

Kompanija je u Srbiji je prisutna sa 3 fabrike za proizvodnju kućnih aparata u kojima se proizvodi 24% ukupne proizvodnje Gorenje Grupe.  Fabrika Gorenje Tiki u Staroj Pazovi je u prethodnoj deceniji prerasla u jedini proizvodni centar malolitražnih, srednjolitražnih i velikolitražnih bojlera za Gorenje Grupu. Najveći obim proizvodnje predstavljaju frižideri proizvedeni u fabrici u Valjevu, dok se u najmlađoj fabrici u Zaječaru proizvode sanitarije.