Zanimljivosti
09.02.2015.

Devojčica se penzionisala u 6. godini

Wood je učestvovala u programu takmičenja za najlepše devojčice pod nazivom "Deca i tiare". Ovakva takmičenja su izazvala brojne kontroverze tokom proteklih godina, a oni koji su zagovarali to da deca na trebaju biti izložena ovakvim takmičenjima, smatraju da nije primereno isticati fizički lepotu kod devojčica u tom životnom dobu, i podvrgavati ih tonama šminke, lažnim noktima, perikama, kontaktnim sočivima, pa čak i botoxu.
 
 
Ali, Eden je sada spremna da krene dalje pišu američki mediji. Prema rečima njene majke Micki Wood, Eden se neće više pojavljivati na takmičenjima lepote ili bar neće više učestvati u takmičenju "Deca i tiare". Ali, Eden neće ni "gubiti dane" na vozanje biciklom ili igranje barbikama kao sva normalna deca u tim godinama.
 
 
Edenina majka misli kako su ova takmičenja bila samo podloga za dugu i prosperitetnu karijeru šestogodišnjakinje. "Mislim da ona ide stopama nekih velikih ljudi koji su isto tako krenuli od takmičenja lepote, kao što je Oprah Winfrey", rekla je Micki. Međutim, valja napomenuti da je Oprah imala 18 godina kada je postala "Miss Black Tennessee".
 
Majka ove devojčice tvrdi, ako joj se može verovati, da joj je na prvom mestu sreća njene ćerke, te da će toliko dugo svoju ćerku gurati u ovakve stvari dok ona i sama to bude htela.
 
 
"Ako to dovede do toga da ona postane poput Miley Cyrus ili Selene Gomez, to će biti super. Ako se to i ne dogodi takođe će sve biti dobro", kaže Micki Wood.
 
 
Ali, uprkos tome što ovako govori, Micki možda nije sasvim svesna da preterano vrši pritisak na svoju ćerku. Ona misli da nema ništa loše u tome ako će na ovaj način isposlovati neki ugovor u Hollywoodu za nju, učešće u nekom Disneyjevom programu ili nešto slično.
 
 
"To je američki san. To je njena sudbina", uporna je Micki Wood.
 
Izvor: Biz Life.rs