Saveti za dobru kupovinu
11.12.2015.

U susret novoj godini - novogodišnji paketići

Kako se bliže novogodišnji i božićni praznici, ako imate klince koje želite da obradujete za ove divne praznike, potrudite se da poklone obezbidite na vreme.
 
Izdvajamo nekoliko igračaka i olakšavamo Vam izbor:
 
Igračka koja je osvojila  srca mnogih širom sveta. Na prvi pogled izgleda kao frizbi, ali kada je baciš - sledi iznenađenje! Kao u filmu, ona se odjednom pretvara u loptu!
 
Kornjaca projektuje zvezdano nebo sa 8 sazveđja i svetli u četiri svetlosne opcije.
 
Set omogućava deci da se zabave i naprave najluđe crteže.Uz jednostavna pomagala - ramove, točkiće i šarene olovke, avantura može da počne!
 
Fenomenalni flomasteri koji mogu da promene boju ili je obrišu jednim pokretom ruke. Zajedno sa svojim detetom crtajte, bojite, brišite, osmišljajte oblike i poruke koje će magični flomasteri otkriti. 
 
Jedinstven skup delova od kojih možete napraviti mnoštvo cool oblika koji svetle. Zabavna i kreativna igrica za Vas i Vaše dete.
 
Ono što čini Wubble bubble loptu tako posebnom je to da je napravljena  od super termo-streč  materijala koji joj daje veliku elastičnost. Možete je šutirati, bacati, gnječiti, odskakati od nje a ona je toliko izdržljiva da sigurno neće pući!
 
Kreće se po zidovim, plafonima, staklu i drugim ravnim površinama! Vaša deća će poludeti za ovom jedinstvenom igračkom!