Nagradne igre
22.12.2014.

Obucite se u NEW YORKER stilu i učestvujte u nagradnoj igri

Kada počne decembar sve nas obuzme neka posebna energija za sređivanje, izlaženje, kupovinu poklona. Još ako ima snega, cela euforija dobija poseban šarm. Ništa nam nije teško tokom tih dana, ako imamo dovoljno debelu kapu i šal.
 
NEW YORKER je pripremio sve što vam treba za hladne zimske dane.  Šta god da obučete potrudite se da vam bude udobno. Kratke suknje sa porubom od čipke kombinujte sa debelim džemperima i velikim nakitom. “Boyfriend” farmerke će savršeno izgledati uz kariranu košulju i zanimljivu kapicu. Ukoliko se odlučite za neki detalj od veštačke kože ili krzna, ne brinite, niste pogrešili. Za kraj izaberite „parku“ ili “oversized” kaput koji će vas štititi od zime.
 
Pored mode za mlade, džinsa, sportskih komada i odeće u trendu, NEW YORKER takođe nudi širok izbor modnih dodataka, obuće i donjeg veša. Linije AMISU, SMOG, FSBN, FB SISTER i CENSORED uvek prate najnovije trendove, kao i one koji se pojavljuju tokom sezone, tako da ne morate brinete da ćete nešto propustiti. Baš kao što glasi moto ove modne kuće “Dress for the moment”.
 
Nabavite svoj fantastični NEW YORKER outfit i osvojite jedan od 3 vaučera u vrednosti od 6.000 RSD! Da biste osvojili neki od vaučera, treba da napišete u komentarima na ovu vest na FB stranici šta najviše volite da nosite zimi!
 
 
Izvor: citymagazine.rs