Zanimljivosti
12.11.2015.

Grand kafa instant dobitnik nagrade BEST BUY AWARD!

Grand kafa instant je dobitnik prestižne nagrade Best Buy Award 2015/2016 Millenials Serbia, u kategoriji instant kafe.
 
Prema mišljenju potrošača Grand kafa instant proizvodi imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu Srbije. Ova nagrada potvrđuje da su potrošači prepoznali koliko je Grand kafa posvećena njihovim potrebama i uživanju u omiljenim kombinacijama instant napitaka.  
 
Istraživanje na osnovu kog se dodeljuje ova prestižna nagrada je sprovela nezavisna međunarodna orgaznizacija ICERTIAS sa sedistem u Cirihu, u Švajcarskoj. Ovo kredibilno istraživanje meri iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o proizvođačima koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu, a u Srbiji se dodeljuje od 2013. godine. 
 
Rezultati ovogodišnjeg istraživanja su pokazali da najveći broj glasova u kategoriji instant kafe na tržištu Srbije za „Best Buy Awar Millennials Serbia 2015/2016“ pripada Grand kafa instant proizvodima. 
 
“Ova nagrada je još jedna potvrda da Grand kafa uvek misli na svoje potrošače i da joj je najvažniji cilj njihovo zadovoljstvo. Hvala na ukazanom poverenju! I dalje ćemo se truditi da jedinstvenim kombinacijama zadovoljimo ukuse i najizbirljivijih potrošača« - poručuju iz Grand kafe.