Zanimljivosti
14.09.2015.

GOMEX - Održan KLEK TROJKA Kup 2015

U sjajnom ambijentu, pod reflektorima i uz muziku, u petak uveče 11. septembra u Kleku,selu nadomak Zrenjanina, održana treća po redu humanitarno-sportska manifestacija 
"Klek Trojka Kup".
Ovoga puta, sva prikupljena sredstva domaćini iz Kleka su namenili 
Dnevnom boravku za mentalno nedovoljno razvijene osobe "Naša priča".
 
Kompanija GOMEX pridružila se ovom humanitarnom sportskom događaju obezbedivši poklon-pakete za najbolje trojkaše, ali i za drugare iz Osnovne i srednje škole "9. maj" iz Zrenjanina, koji su u majicama naše kompanije odigrali revijalnu utakmicu i šutirali slobodna bacanja uz burne aplauze i ovacije publike. 
 
Ovim smo još jednom potvrdili koliko smo socijalno odgovorni i spremni za podršku onima kojima je najpotrebnija.
 
Za takmičenje u šutiranju trojki prijavio se 51 učesnik, a ukupno je prikupljeno 21.050 dinara. U ime škole "9. maj" iz Zrenjanina, sredstva je od domaćina preuzela direktorica Snežana Oluški, koja nije skrivala oduševljenje i poželela da se ovakve humane ideje i akcije organizuju i u drugim naseljenim mestima. Osim novčane donacije, domaćini su gostima iz škole "9. maj" poklonili i četiri košarkaške lopte, a drugari iz "Naše priče" zahvalili su se na najlepši mogući način - širokim i iskrenim osmesima.
 
Ove godine najbolji "trojkaš" bio je Đorđe Petrović iz Kleka, a pratili su ga Miloš Vico, Darko Govedar i Jovan Kozić. Među mnogobrojnim takmičarima u šutiranju trojki posebnu draž su dala dva šampiona i uzora mladim sportistima - karatista Simo Salapura i rvač Goran Fijat. 
 
Da podsetimo, sredstva prikupljena 2013. godine uplaćena su za lečenje Nataše Kiso, devojke iz Kleka, a 2014. godine za Čabu Dohara, momka iz Zrenjanina koji se spremao za operaciju u Nemačkoj.