Zanimljivosti
17.04.2015.

Porodični dan u bioskopu Cineplexx!

Svi posetioci bioskopa će imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama, dok će ekipa iz Koralova biti glavni krivac za uživanje u filmu „Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom 3D“
.Najmlađi posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“, a svi oni koji nas posete u periodu od 12 do 17 časova će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i animacijama inspirisanim superherojima iz Koralova.
 
 Posetioci bioskopa Cineplexx Delta City će imati priliku da upoznaju glumicu Vladislavu Đorđević koja se krije iza Sunđer Boba od njegovog pojavljivanja u Srbiji, , kao i ostatak ekipe koja je zadužena za sinhronizaciju filma na srpski jezik.
Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Kod kuće“, „Ovčica Šone“ i „Zvončica i čudovište iz Nedođije“ sinhronizovani na srpski jezik.
Trejler filma „Sunđer Bob Kockalone: Sunđer na suvom“ koji će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/1IKnNMn.