Zanimljivosti
15.01.2016.

Megaloman, sajber kupac, tradicionalista! A Vi ste?

Proveravate  e-mail i listate nove kataloge na internetu ? Možda se jednostavno oblačite i silazite do prodavnice po novine… U zavisnosti od toga koliko često idete u nabavku, da li je velika kupovina obavezna jednom mesečno, kupujete svakodnevno, ili onda kada na sajtu omiljene prodavnice objave nove akcije, pronađite se među ove 3 kategorije kupaca.
 
 
MEGALOMAN
 
Veliki trgovinski lanci su definitivno za Vas! Volite komfor, raznovrsnost i slobodu, pa  tako ćete radije odabrati tržni centar koji ima sve na jednom mestu - hipermarket, igraonicu, restoran i naravno parking. Ne volite da Vas sputavaju. Odlazak u kupovinu  za Vas predstavlja veliku zabavu i pravu pustolovinu, koja obično traje i po nekoliko  sati. Nekada biste radije šetali između rafova i po ceo dan razgledali proizvode na  sniženju, nego sedeli kod kuće. 
 
Preporuka za shopping avanturu: Super Vero i Gomex
 
 
SAJBER KUPAC
 
Sve što je Vama potrebno nalazi se u stanu - kompjuter, internet i fotelja. Tada fantastična avantura može da počne. Bilo da se radi o svakodnevnim namirnicama ili unikatnom nameštaju, za Vas neće biti problema da ih pronađete. Internet kupovina za Vas nije ništa strano. Iako ste zauzeti svojim mnogobrojnim obavezama, uvek nađete vreme za nekoliko klikova. Zašto trošiti dragoceno vreme na šetnje kroz prodavnice, kada online kupovina nudi ogroman izbor.
 
Preporuka za fantastičnu shopping pustolivinu: Kuda u kupovinu
 
 
TRADICIONALISTA
 
Vi znate gde kupujete. Lokalna prodavnica nije samo mesto za kupovinu, već  i za druženje, razgovor i viđenje poznatih ljudi iz komšiluka. Vi ste lojalan kupac koji se u domaćoj radnji oseća kao kod svoje kuće. Ne volite novine, promene i ne verujete u neprovereno. Svoju prodavnicu ne biste nikad menjali, jer je ona deo Vaše svakodnevne rutine. 
 
Preporuka za komšijsko druženje i kupovinu: Vi znate